2777
2789
عنوان

شامپو شپش، لطفا راهنماییم کنید😓

1246 بازدید | 18 پست

تو خونمون یه نفر شپش گرفته بود منم خیلی ترسیدم و استرس گرفتم اون که شامپو شپش زد و درمان کرد منم امروز با اینکه علائمی نداشتم شامپو شپش زدم که خیالم راحت شه😤

اما از وقتی شامپو زدم و از حموم اومدم بیرون همش حس میکنم سرم و گردنم نبض میزنه یا یه چیزی تو سرم حرکت می‌کنه و روی گردنم😔

اگ شپش گرفته بودم هم که باید درمان میشد با این شامپو، ینی پوستم حساس شده یا علت دیگه ای داره؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

توهم شپش زدی عزیزم من خودمم اینجورم وقتی حرفی ازشپش میشه همش احساس میکنم تو سرم یه چی هست

از آفتاب گردون پرسیدن چرا شبا که میشه سرت پایینه گفت شبا:ستاره ها چشمک می زنندنمیخوام به خورشید خیانت کنم:🥳🌻)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی

اتفاقا اگه شپش گرفتی باید چند بار حموم بری با اون شامپو تا از سرت بره

خیلی احتمالش هست ک گرفته باشی

برو از اون شامپو بخر چند بار باید بشوری

دستورش رو بروشورش هست

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
کار خوبی کردی اتفاقا اگه شپش گرفتی باید چند بار حموم بری با اون شامپو تا از سرت بره خیلی احتمال ...

اینم بگم کل اعضای خونه باید هرکدوم یه شامپو استفاده کنید 

کل خونتونو باید صد عفونی کنید لباسای اون شخص بهتون نخوره و جدا شسته شه

تازشم فقط شپش بی صاحاب خودش نیست که ، رشک هم داره اون از خودش بدتره همه جا میچسبه بخصوص لای مو

توهم شپش زدی عزیزم من خودمم اینجورم وقتی حرفی ازشپش میشه همش احساس میکنم تو سرم یه چی هست

وای اصن اعصابم خورد شد

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
توحموم موهاتو خیس کن نرم کننده فراوون بزن بعد باشونه مخصوص دندونه ریز شونه کن

تاثیر دارع ینی؟🥺

همتون باید بزنید شپش خیلی سریع منتقل میشه و استفاده یکنفر بی‌فایده اس تازه باید وسایل هم ضد عفونی بش ...

آره همه زدیم و ملحفه و بالشت و اینارو گذاشتیم تو آفتاب داغ و اتو😓

کار خوبی کردی اتفاقا اگه شپش گرفتی باید چند بار حموم بری با اون شامپو تا از سرت بره خیلی احتمال ...

خریدم امروز زدم از وقتی زدم سرم میخاره انگار

در کل دوبار بیشتر نمیشه زد شامپوش چون خیلی قویه اونم با فاصله هفت روز

خریدم امروز زدم از وقتی زدم سرم میخاره انگار در کل دوبار بیشتر نمیشه زد شامپوش چون خیلی قویه اونم ب ...

پس شاید با اونی ک قبلا بود فرق داره

قبلا یدونه بود کاملا یدونشو باید تو چند روز تموم میکردی

بوش هم خیلی خوب بود 

بچه بودم از مدرسه شپش گرفته بودم انقد مامانم رعایت کرد سریع رفت 

هیچکسم تو خونه درگیرش نشد

پس شاید با اونی ک قبلا بود فرق داره قبلا یدونه بود کاملا یدونشو باید تو چند روز تموم میکردی ب ...

نه بابا بو پودر موبر میده این😆 قشنگ پوست کلتو میکنه باید مراقب باشی رو چشم و اینا نریزه نهایت خیلی شپش داشته باشی میشه دو بار زد

تمام شپش وتخمهاشون میاد لای شونه.نرم کننده لیزشون میده

ممنون عزیزم