ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 عنوان کسایی که 54 بازدید | 5 پست دعاتون میگیره یا نذری دارین لطفا برای حاجت روایی من دعا کنید این کار کردین بگین براتون آیت الکرسی بخونم🌹😔لایک نکنید پیام بزارین ببینم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1401/05/15 | 18:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 ایمان دارم به حاجتت می رسی ممنون🌹🌹انشالله که برسم با دعاهای شماامیدوارم برام معجزه بشه براتون آیت الکرسی خوندم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
labkhandbezan عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2352 ممنون🌹🌹انشالله که برسم با دعاهای شما امیدوارم برام معجزه بشه براتون آیت الکرسی خوندم ... من می دونم می رسی ح س ش ش دارم من مرد هستم
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 من می دونم می رسی ح س ش ش دارم ممنون ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 ایمان دارم به حاجتت می رسی بببخشید یه سئوال دارم شما حس ششم دارین بنظرتون چه اتفاقهایی قرار برام بیوفته در آینده نزدیک ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹