2821
2789
عنوان

لیزر پوست

311 بازدید | 16 پست

کسی تا حالا لیزر رفته ؟

لیزر بیکینی باعث میشه پوست سفید بشه یا اینکه چیز دیگه ای بهتر جواب میده اگه استفاده کردین میشه لطفا از تجربیاتتون بگین

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بیکینیم زیاد تیره نبود ولی با لیزر همونشم رفت الان هم رنگ قسمتای دیگه بدنم خیلی خوبه کلا

چه خوب لیزر چند درجه سفید تر میکنه؟ احتمال برگشت هست یا همون یه بار کافیه؟

من تاحالا نرفتم.  فقط ی سوال داشتم میخواستم ببینم دختر ها هم میتونن برن..؟ یا باعث میشه کع بکا ...

نه فکر نکنم مشکلی درست کنه خیالت راحت عزیزم فکر کنم فقط به خاطر اثر لیزر محدودیت سنی داره

چه خوب لیزر چند درجه سفید تر میکنه؟ احتمال برگشت هست یا همون یه بار کافیه؟

اها من لیزر موهای زائد میرم.تاثیر اونه ک سفید میکنه

جهان به اعتبار خنده ی همسرجان ودخترم زیباست...
من یه کرم از مشاورم گرفتم خیلی خوبه

کرم چند درجه سفید تر میکرد من شنیدم لیزر نهایتا ۲ تا ۳ درجه میکنه اینکه مشاور پوست و مو رفتی عزیزم؟ کرمش تو داروخانه هست ؟

کرم چند درجه سفید تر میکرد من شنیدم لیزر نهایتا ۲ تا ۳ درجه میکنه اینکه مشاور پوست و مو رفتی عزیزم؟ ...

آره عزیزم من که گفتم خودش برام بفرسته نمیدونم تو داروخونه هست یانه ولی خیلی خوب بود الانم خیلی چیزا ازشون میگیرم

اها من لیزر موهای زائد میرم.تاثیر اونه ک سفید میکنه

عه پس میشه یه جا لیزد پوست و مو کرد فقط شنیدم لیزر نهایتا ۲ درجه سفید تر میکنه که اینجوری برای من اثری نداره    

عزیزم 8 جلسه اس بعد از اون هر 6 ماه یکبار باید شارژ بشه

آره عزیزم اون رو شنیدم برای لیزر موهاس ولی من لیزر پوست میخواستم ول یعنی کنم باهمن جدا نیست 😕

آره عزیزم من که گفتم خودش برام بفرسته نمیدونم تو داروخونه هست یانه ولی خیلی خوب بود الانم خیلی چیزا ...

خوش به حالت اسی ی دکتر خوب پیدا کردی من که چند بار استفاده کردم نداد دیگه نا امید شدم   اسم نداره کرمش؟

2824
2823
2791
2779
2792