2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

183 بازدید | 11 پست

با یکی چندماهه وارد رابطه شدم ولی خب قبلش واقعا قصدم این نبود و فکر میکردم فقط دوستشم و یه سال هم از من کوچیکتره، همه عکسایی ک براش فرستادم با فی*لتر بودن و حس میکنم از خود واقعیم دورن اون عکسا و حس میکنم قراره تو واقعیت از من خوشش نیاد و بخاطر درگیری ذهنیم با این مورد بعد ی ماه باهاش کات کردم ولی باز اوایل همین ماه بهم پیام داد گفت دلش تنگ شده و قبول کنم فقط در حد دوست باشیم و میخواست که باهاش حرف بزنم 

قبول کردم چون دوست نداشتم اذیت شه و خب الان قطعا رابطمون بیشتر از دوتا دوست هست و شاید میشه گف برگشتم ولی همچنان اون فکرا ک ممکنه ازم خوشش نیاد مغزمو میخوره واقعا نمیدونم چیکارش کنم

بنظرتون ظاهر خیلی تاثیر داره؟ :(

ویدیو کال کنید

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالتون باز با عکس و ادیت چهرتون بهتر میشه

من واقعی چهرم عالیه ولی تو عکس گرفتن مهارت ندارم

من بر عکسم🤦🏻‍♀️😂

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜

نه اعتماد به نفسشو ندارم و اینکه از همه چی فرار میکنم مزخرفه

ببین اونقدری که ما برامون مهمه واکنش نشون میدیم برا پسرا اهمیتی نداره 

از این به بعدم میخای عکس بفرستی فیلتر. کم تر استفاده کن کم کم عادت میکنی بدون آرایشم عکست نشون میدی 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

ببین اونقدری که ما برامون مهمه واکنش نشون میدیم برا پسرا اهمیتی نداره  از این به بعدم میخای عک ...

کلا آرایش نمیکنم ولی حس میکنم یه سری نقصایی دارم که تو عکس مشخص نیستن مثلا فکم یه خورده کج هست و میشه گف assymetrical هستم پوستم خوب نیس، دماغم قوز داره یکمم سرپایینه ☹️

کلا آرایش نمیکنم ولی حس میکنم یه سری نقصایی دارم که تو عکس مشخص نیستن مثلا فکم یه خورده کج هست و میش ...

اینا همشون قابل درمان اگه انقد رو اعتماد به نفست تاثیر داره پیگیری کن

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...