2777
2789
عنوان

خیلی عذابم میده 😞

240 بازدید | 9 پست

سلام به همه

این قضیه بر میگرده به پنج  سال پیش من ی دختر نوجون بودم ایشون هم ی پسر نوجون ما عاشق هم شدیم اما باهم رابطه ای نداشتیم من از عشق ایشون خبر نداشتم ایشون هم از عشق من تقریبا سه سال پیش ایشون به من پیشنهاد ازدواج دادن و الان سه ساله ک داریم تلاش میکنیم به هم برسیمو نمیشه تازه ی ماه از دوستیمون گذشته بود ک بهم گفت قبل تو با ی نفر دیگه بودم ک وقتی به تو در خواست ازدواج دادم هنوز با اون حرف میزدم تا یکی دو ماه ادامه داشته الان نمیدونم به من خیانت شده یا اون دختره خیلی فکرمو درگیر کرده اون موقع بچه بودمو متوجه نبودم اما الان ک فکر میکنم خیلی عذاب اوره

چیکار کنم قضیمون داره جدی میشه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب هر دو خیانت شده ب اون دختر بیشتر  ایشونم طعمشو چشیده ممکنه دوباره ازین کارا کنه  چون ت ...

ادم خوبیه عاشقمه فکر نکنم خیانت کنه چون اصلا وقتشو نداره اما فکرم مشغوله اون دختریم ک باهاش بوده دختر سالمی نبوده 

چقدر سخت میشه اعتماد کردن به همچین مردی

بحث اعتماد نیست اینکه وقتی منو دوست داشتی چرا رفتی سمت کسه دیگه ای اخه 

بستگی داره اگ ب اون خانوم قول ازدواج نداده بوده بهش خیانتی نشده ، خب طرف فقط با یکی دوست بوده بعد کسی و دیده ک خاسته با اون ازدواج کنه ، ولی شما رو چون ب ازدواج بهت فک میکرده ولی هنوز با اون رابطه داشته بله ب شما خیانت شده

چیز مهمی نیست خب با دونفر توی رابطه ک نبوده 

تقریبا ی ماه اول با دو نفر تو رابطه بوده اخه من داشتم به پیشنهاد ازدواجش فکر میکردم و باهم زیاد حرف نمیزدیم 

بستگی داره اگ ب اون خانوم قول ازدواج نداده بوده بهش خیانتی نشده ، خب طرف فقط با یکی دوست بوده بعد کس ...

با اون خانوم فقط در حد چت و تماس بوده 

و بهش پیشنهاد ازدواج نداده بوده 

اونموقع ک با اون بوده به  من فکر میکرده