لیل_لیلی_lellll مدیر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 2715 عنوان قرص ال دی | مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 21 پست سلام یه سوال دارم. قبل رابطه یا بعد رابطه قرص ال دی بخورم حامله میشم؟ الان هفتمین روز پریودیمه.. میگن که از پنجمین روز پریودی باید مصرف کنی تا ۲۸ روز بعد...بعدشم نامزدم نمیزاره میگه نه ضرر داره...قبل رابطه یا بعدش یدونه بخوری حامله نمیشیمیشه راهنماییم کنین 1401/05/15 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیل_لیلی_lellll مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 2715 متوجه نشدم عزیزم؟؟:!!!!! چه قرصی هست که قبل یا بعد رابطه بخورم و پریود نشم؟میگه فقط یبار نمیخوام از کاندوم استفاده کنم
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17202 میگه یبار نمیخوام کاندوم استفاده کنم خب شما اگه میشه راهنماییم کنین چه قرصی قبل یا بعد رابطه ... بزار 2 روز مونده به پریودت و بعدش قرص اورژانسی بخورسالی 1 بار هم میش نخوریاینم بگم من باشم ریسک نمیکنم چون شما نامزدی و حتی قرص هم احتمال خطا داره اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
لیل_لیلی_lellll مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 2715 چه قرصی هست که قبل یا بعد رابطه بخورم و پریود نشم؟ میگه فقط یبار نمیخوام از کاندوم استفاده کنم بخورم و حامله نشم
balakhanom عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 3892 لنوژیل رو قبل یا بعد رابطه بخورم حامله نمیشم؟ انوژیل یه دونه قرصه بعد رابطه باید خورد سریع تازه اگه انتی بیوتیکمصرف میکنی اون دوران این قرص اثر نمیکنه و اختمال بارداری هست جلوگیری طبیعی حتما داشته باشید بعدش هم سریع قرص بخور
لیل_لیلی_lellll مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 2715 انوژیل یه دونه قرصه بعد رابطه باید خورد سریع تازه اگه انتی بیوتیکمصرف میکنی اون دوران این قر ... ینی اگه سریع بعد رابطه بخورم حامله نمیشم؟میشه بیای شخصی یچیزی بگم؟ اینجا اگه بگم نی نی یار حذفم میکنه
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7714 چه قرصی هست که قبل یا بعد رابطه بخورم و پریود نشم؟ میگه فقط یبار نمیخوام از کاندوم استفاده کنم قرص اورژانسی عزیزم. خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
balakhanom عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 3892 ینی اگه سریع بعد رابطه بخورم حامله نمیشم؟ میشه بیای شخصی یچیزی بگم؟ اینجا اگه بگم نی نی یار حذفم می ... بگو عزیزم