2789

جفتشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب جمله و متن داره دیگ

هر دو تاش معنی میده

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
خب از کجا میشه فهمید خواننده به کدوم اشاره داره

زبان بلد باشی از معینیش متوجه میشی قاعده خاصی نداره

اگه so تنها بیاد یا بعدش ضمیر بیاد معنی بنابراین میده

So I like u

اما اگه بعدش صفت  بیاد معنی خیلی میده

So much

So cute

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم