mana1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 405 عنوان خدایان هندی 1224 بازدید | 30 پست واقعیت دارن که اینقدر هندی ها میرن مسجمه عبادت میکنن 1401/05/15 | 14:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5448 کاش مجسمه فقط گاو میمون آدمای ناقص آتیش خورشید کلا دین و آئین زیاد دارن 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9798 اارهمجسمه چیزم دارن🤭 گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
mana1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 405 اره همونجور ک ما میریم کعبه رو عبادت میکنیم اصلا اون مسجمه که شبیه فیله وجود داشته
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5448 اره همونجور ک ما میریم کعبه رو عبادت میکنیم ما کعبه عبادت میکنیم ؟ تو از اسلام همینو فهمیدی ؟؟؟؟تاسف 🤦🏼♀️# 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
shirin۱۱ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 15011 اصلا اون مسجمه که شبیه فیله وجود داشته نمدونم فیلم پی کی ببین خیلی جالبه
imgiggle عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 468 خرافه پرستن(آخع گاو چ دردی از کسی دوا میکنع؟)مثل ایرانی ها که مرده پرستن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40762 کاش مجسمه فقط گاو میمون آدمای ناقص آتیش خورشید کلا دین و ... البته این چیزاواسه قدیم تربوده الان فقط واسشون محترمه معلم پدرم تازه ازهنداومده چندسالی اونجامعلم بوده میگفت این چیزاواسشون محترمه مثلاکسی حق نداره گاوی روبکشه یااگه گاووسط خیابون اومدبوق بزنه .بایدصبرکنه تاخودش بره کنار راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
shirin۱۱ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 15011 ما کعبه عبادت میکنیم ؟ تو از اسلام همینو فهمیدی ؟؟؟؟ تاسف 🤦🏼♀️# منظورم رو نفهمیدی اونا مجسمه رو عبادت نمیکنن همینطور که ما کعبه رو عبادت نمیکنیم اون مجسمه یا کعبه نمادش هست
mana1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 405 ما کعبه عبادت میکنیم ؟ تو از اسلام همینو فهمیدی ؟؟؟؟ تاسف 🤦🏼♀️# کعبه که مجسمه نیست خونه ی که داخلش حضرت علی ب دنیا اومد یکی از حضرت ها اونو ساخت که اسمش یادم نمیا
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40762 اره همونجور ک ما میریم کعبه رو عبادت میکنیم کعبه فقط خونه ی خداست وقبله مون به اون سمته وبرامون خیلی باارزش ومحترمه ولی نه به اندازه ی خدا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mana1370 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 405 منظورم رو نفهمیدی اونا مجسمه رو عبادت نمیکنن همینطور که ما کعبه رو عبادت نمیکنیم اون ... عبادت میکنن اونا میگن ای شیوا کمکم کن شیوا اسم یکی از خدایانشون هست
imgiggle عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 468 ما کعبه عبادت میکنیم ؟ تو از اسلام همینو فهمیدی ؟؟؟؟ تاسف 🤦🏼♀️# کعبه عبادت نمیکنیمخدارو میپرستیمالبتع مردع پرست هم هستیمب جای اینکع واقع بین باشیم و قوانین درست رو تعیین کنیمقوانین ۱۴۰۰ سال پیش رو روی سرمون حلوا حلوا میکنیم