2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم خورد..

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 31 پست
از حرفات فقط فیسشو داری،،،کسی که نخاد منت بکشه کارشو درست انجام میده ،،،مشروط شدی اومدی فاز محمدرضا ...

مرسی از باشعوریت😒

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡
از حرفات فقط فیسشو داری،،،کسی که نخاد منت بکشه کارشو درست انجام میده ،،،مشروط شدی اومدی فاز محمدرضا ...

تو برو تو قفست دلقک 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چیه از بس تو خانواده خودم نزاشتن کاریو خودم انجام بدم نزاشتن تنها برم جایی انکار عادت کردم بی ...

یاد بگیر

از شکم مادر همه شاغل بدنیا نمیان و متخصص

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
میدونی چیه از بس تو خانواده خودم نزاشتن کاریو خودم انجام بدم نزاشتن تنها برم جایی انکار عادت کردم بی ...

حتما سخته تغییر کردن حق داری 

کم کم شروع کن برو تنهایی بیرون 

یکاری ک پیش میاد مثلا میخوای موبایل تعمیر کنی ب شوهرت نگو ببره واست تعمیر کنه 

خودت برو مغازه بگو اینو واسم تعمیر کنین 

ایشالا از پسش بر میای و یه زن مستقل میشی ک به خودت افتخار کنی

امیدارم تو زندگیت ی جا ی جوری زمین بخوری ک نتونی بلند شی تا بشه درس عبرتت ک دل کسیو نشکنی  تو همین روزای عزیز

حالا عصبیه یه چیزی گفته بازبون خوش راضی کن بگو خوب میخونم

چ فایده حرفی ک نباید میزدو زد همیشه میگفتم جلو شوهرم خودمو قوی کنم ک وقتی نگام کنه بگ راضیم خداروشکر هیچوقت واسم کم نزاشت ولی من همیشه ی زن ناکامل بودم امروز وقتی گف زن زندگی باش فکر خودت باش خیلی ناراحت شدم وقتی فکر میکنم ک منو ی زن ضعیف بی عرضه میدونه نابود میشم

خوب چرا ناراحت میشی ،،،من سعی کردم واقعیت رو بگم،،،دیدم کساییکه الکی شرایط رو واسه خودشون سخت میکنن

واقعیت رو گفتی کرمتم ریختی برو دیگ مرسی

چ فایده حرفی ک نباید میزدو زد همیشه میگفتم جلو شوهرم خودمو قوی کنم ک وقتی نگام کنه بگ راضیم خداروشکر ...

تویه زن کاملی مگه بادرس نخوندن ومشروط شدن آدم ضعیف میشه ترمهای بعدجبران کن مردا عقل ندارن دهنشون هرچی میادمیگن بعدپشیمون میشن به دل نگیر