2777
2789
عنوان

فردا تولدمه..

131 بازدید | 15 پست

هیچ ذوقی ندارم و خنثی ام... از خاطره ها و سوتی های خنده دار روز تولدتون بگید از اینک چجوری سورپرایز شدید(متاسفانه سوپرایز کردن من خیلی سخته و اصا سوپرایز کردنم تلاش میخوادا🙂) خب همگی بگید تا تاپیک و شلوغ کنیم🙂♥

واقعیت=ی آدم مغــرور خنثی:)...امـا نقاب قشنکی زدم ن؟ غرور چیز خوبی ولی باید بهت بیاد:) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سال اول ازدواجم شوهرم گفت پول ندارم کیک بخرم من پودر کیک می‌خرم تو درست کن تولد بگیریم 

تو مسیر پودر کیکم خریدیم گفت پس بیا خونه ما که مامانم اینام باشن 

تمام راه داشت از بی پولی حرف میزد 😂

رسیدیم خونشون در بازکرد یهو دیدم همه فشفشه به دست با کیک دو طبقه تم زده بود 🥺خیلی سوپرایز شدم

یه سال دوستام واسم تولد گرفتن

وقتی وارد خونمون شدم همه جا تاریک بود چون یکی از دوستام با کیک ایستاده بود جلو در منم با صورت رفتم تو خامه😐😐😐

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

من سال اول ازدواجم شوهرم گفت پول ندارم کیک بخرم من پودر کیک می‌خرم تو درست کن تولد بگیریم  &nb ...

ای جانم چ قشنگگگ🥺تصورشم زیباست🥲

واقعیت=ی آدم مغــرور خنثی:)...امـا نقاب قشنکی زدم ن؟ غرور چیز خوبی ولی باید بهت بیاد:) 
فقط یبار دوستام سوپرایزم کردن بقیش همیشه خودم میرفتم کیک می‌خریدم :) 

الهی چ دوستای خوبی🥲♥

💔😂 دیگ چاره ای نیست… تولدت پیشاپیش مبارک قشنگم برسی ب ارزوهات❤️

مرسی عزیزم و همچنین 🥺❤

یه سال دوستام واسم تولد گرفتن وقتی وارد خونمون شدم همه جا تاریک بود چون یکی از دوستام با کیک ایستاد ...

😂😂😂😂😂طعم کیکت خوب بود؟ 😂♥

😂😂😂😂😂طعم کیکت خوب بود؟ 😂♥

آره خیلی خوب بود ولی نصیب دوستام نشد😂😂

به جاش گفتن باید شام بریم بیرون حدود 2 میلیون خرج شکم دوستای گلم کردم😐😐

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

آره خیلی خوب بود ولی نصیب دوستام نشد😂😂 به جاش گفتن باید شام بریم بیرون حدود 2 میلیون خرج شکم دوست ...

😂تولدتم ت خرج افتادی ک لامصببب😂♥