2777
2789
عنوان

خیار شور

2171 بازدید | 4 پست
دو کیلو خیار ریز گرفتم میخوام واسه اولین بار خیارشور بذارم

میگن با سرکه و آب سرد خیلی خوبه

شما هم نظر بدین لطفاًًًًًًًًًً
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
اول آب رو بانمک بزارید بجوشه خیار رو هم بشور بزار خشک شه آب نمکت که خنک شد خیار ها رو تو ظرف مورد نظرت بچین آب نمک رو بریز روش + سیر وترخون خشک ومقداری سرکه درش رو سفت ببند تا 10 روز هم باز نکن آب نمکت هم باید کمی شور باشه
گــــــــــر نگهبان من آنـست که من میدانم ،،،،،،،،،،،،،،، شـیشـه را در بقــــل سنـــــــگ نگه میـدارد ،،،،،،،،،،،،،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمک ید دا نزن...خرابش میکنه
سنگ نمک رو بکوب...اونو بریز
توش یه مشت نخود خام هم بریز...باعث ترد شدنش میشه
یه کوچولو به اندازه نخود هم توش زاج سفید بریز....باث ترد شدن خیار شورها میشه
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
این دستور فوق العادستتتتت
خیلی خوشمزه میشه

فقط نکاتی که در بالا گفتم رو رعایت کن

از مامی سایت ورش داشته بودم

خیارشور

[JUSTIFY]مامان من خیار شور هائی درست میکنه که طعمش معرکه ست ، یه بار امتحان کنید مشتری دائمش میشید:

مواد لازم

خیار ریز قلمی : 2 کیلو
برگ کرفس: 200 گرم
شوید : 200 گرم
تلخون: یک کیلو
سنگ نمک: به میزان لازم ( اگه ازنمک معمولی استفاده میکنید خیار ها نرم میشه ولی اگه ازسنگ نمک استفاده کنید کیفیت خیار شور شما خیلی خوب خواهد شد )
سیر: 4 حبه بزرگ
فلفل سبز تند: 4 عدد
زاج سفید: یک تکه کوچیک اندازه نخود

طرز تهیه

سبزی ها و خیار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشه کپک میزنه ) ، لازم نیست سبزیها رو خرد کنید ، بعضی ها خیار ها و سبزیها رو نمی شورند و بعد خیار شورها رو آب میکشند اما مامان من از همون اولش می شوره.
آب و نمک رو بزارید بجوشه ( تقریبا به ازا هر15 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک به کار میره ) در انتها زاج سفید رو هم بندازید توش و وقتی حل شد از رو گازبدارید.
خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید ، آب و نمک رو بریزید روی مواد تا جائی که ظرف پربشه بعد درش رو محکم ببندید و بزارید تا جابیفته بستگی به دمای هوا زمان لازم برای عمل اومدن خیار شور متفاوته هرچه هوا گرمتر بشه زمان هم کمتر میشه

نکته بسیار مهم : دمای آب و نمکی که روی خیار شور می ریزید خیلی مهمه ، این آب باید گرم باشه نه داغ نه سرد! یعنی وقتی انگشتتون رو توش می زنید نسوزه!

نکته خوشمزه: اگه لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم بریزید میتونید همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه هم داشته باشید ، این نوع شوری گوجه فرنگی به قدری خوشمزه هست که معمولا همون اولش از ظرف غیب میشن!! [/JUSTIFY]

توضیح درمورد زاج سفید

[JUSTIFY]زاج سفید یه ماده ای هست که تو خیار شور دوتا کارانجام میده اولا مدت زمان ماندگاری خیارشور را بالا میبره دوما باعث ترد شدنش میشه اگه استفاده نکنین زیاد مهم نیست همه مواردی که من گفتم برای بالابردن کیفیت خیارشوره مثلا میتونید بانمک معمولی هم درست کنید، زاج نریزید ، یا فقط از تلخون استفاده کنید...
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!