2777
2789
عنوان

خدا یادش رفت ب من شانس بده😑😔

88 بازدید | 9 پست

سلام پنج شنبه ایی مادرم میخاست شله زرد درست کنه از شانس بد من مادر بزرگ شوهرم مریض میشه و مادر شوهرم میره اونجا و شوهرم از من میخاد کا برم خونشون و اونجا وایسم تا اگر کاری داشت پدر شوهرم من باشم برای همین نتونستم کمک مادرم وایسم

مادرم تنها نبود ابجی ام کمکش بود و اگرم من بودم کار خاسی جزء ظزف شستن نمیتونستم انجام بدم اونا شله زرد ها رو پختن و پخش کردن ب من حتی یه زنگ نزدن که میخایی شله زرد بیا برا خودتون ببر من حتی توقع نداشتم خودشون برام بیارن میاس حداقل یه زنگ بزنن بگن اگر میخایی بیا برا خودتون ببر 😥مادر خودم اینطوری هست دگه چه توقع از مادرشوهر😏

ببخشید این همه حرف زدم از بس دلم گرفته بود نمیدونستم ب می بگم ب هر کی بگم میسه مایه سرکوفت مرسی از همدردیتون 

🥺🥺

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت عجیبه 

ارع خیلی تازه وقتی کنار همیم حتی بی احترامی هم ب شوهرم میکنه البته  در غیاب شوهرم اصلا جلوی من احترام شوهرمو نگه نمیداره شوهرم سید هست یه روز بهش گفتم که گناه میکتی فک کنم ناراحت شد خب بشه فحش نده 

پدرشوهرتناتواک ه یا  توی بستر بیماری ه که حتما باید کسی کارهاشو انجام بده؟

هیچ کدوم در واقعیت اگر نبودم برادرشوهرم دختریا دوستاشو میورد خونه من اومدم خونه که نتونه 

چرا بی احترامی میکنه؟؟؟؟😐

نمیدونم بخدا اصلا باهاش خوب نیست میگه چرا اومد تورو گرفت اگر نیومدع بود پسر داییت میومد میگرفتت😑😪

من با شوهرم دعوا یا قهر میکنم اون میشه کاشه داغ تراز اش

2790
2778
2791
2779
2792