معمولا هر بیست دقیقه خیسی کم و زرد می بینم ولی بی بو.
صبح سه ساعت خواب بودم لباس زیرم خیس نشده بود.
گاهی هم چک میکنم می بینم ی چیزهای سفید روی خیسی.
به نظرتون کیسه آبم سوراخ؟
🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام خوبی چرا چند وقته اینجوری شدی احتمالا سوراخه خواهر منم اینجوری بود بعد چون سنش کم بود نفهمیده بود ماه آخر که رفت سونو داد دکترش گفت کیسه آبت سوراخه چطور نفهمیدی
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
منم اینجوریم ولی هر بیست دقیقه نه مثلا تو روز دوسه بار دکتر گفت ک کیسه اب نیست ینی ممکن ...
نه استرس نداشته باش همه ماهای آخر ترشح دارن که بیشترم مال عفونته برو دکتر شاید عفونت داشته باشی که دارو بهت بده اگه عفونتو رفع نکنی بعد زایمان خون ریزیت خیلی شدید میشه من عفونت داشتم ترسیدم داروهایی که دکتر تجویز کرده بودو بخورم برا همین بعد زایمان خیلی خون ریزی داشتم
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اسی اگه ترشحاتت مثل قبل از قائدگیه که طبیعیه نترس اگه نه خیلی شدیده حتما برو دکتر معاینه ت کنن خیالتم راحت میشه اگه کیسه آبتم سوراخ باشه آب زیاد بخور تا وقتی که سزارینت کنن
نه عفونت ندارم همین چن روز پیش ازمایش داشتم یکم عفونت واژن داشتم پماد زدم خوب شدم
پس نترس گلم طبیعیه کیسه آب سوراخ شه باید پد بذاری از بس ترشح داری