2777
2789

تموم گزارش سرچ ها تو پاک کن 

منم این چیزا میومد تو گوشیم اون کار و کردم دیگه نیومدن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو تنظیمات گوشی ، بعد قسمت نرم افزار ها، بعد بزن پاک کردن داده ها مرورگرت کلا هرچی سرچ کردی میپره و درست میشه احتمالا یه جا برات تبلیغ اومده نا خوداگاه قبول کردی که هی میاد برات

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
چه جوری؟

برو تو تنظیمات قسمت اعلان ها اونجا غیرفعالش کن

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...
خدا الهی خیرت بده بگو لطفا کجا باید برم اینکار رو انجام بدم

مرحله به مرحله گذاشتم برات آجی 

دور اونایی که خط کشیدم و بزن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡