2777
2789
عنوان

فقط تخم شپش

373 بازدید | 23 پست

سلام دقیقا سه ماه پیش دخترام سرشون شپش گرفت یک هفته تمیز کردم 

بعد موهاشون تا کمرشون بود کوتاه هم نکردم 

بعد دیروز گفتم تابستون اومدم موهاشون رو کوتاه کردم 

تخم شپش دیدم هنگ کردم 

اما سریع میافتد مثل سه ماه پیش نبود که سخت کنده بشه  

چکار کنم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

قطره ضد شپش کیمیا بزن واسشون و خودتو راحت کن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من هرکاری کردم نرفت ابروم داشت میرفت همه خونوادمو گرفته بود اخر سر تو گوگل سرچ کردم یه سوره قران بود اونو خوندم برای همه به طور معجزه اسا حتی جنازشونم باقی نموند ببینیم 

مردشورشونو ببرن دو سال پیش کل ۳ ماه درگیر این از خدا بی خبرا بودیم پدرمون در اومد...

اینجوری که میگی اینا مردن ولی چون موی دخترات بلند بوده ندیده بودیشون. یکیشو بذار روی ناخن شصتت بعد با تیزی ناخن اون یکی دستت بذار روش فشار بده.اگه خشک بود   راحت از وسط نصف شد یعنی اون تخما پوکن و مردن.تبدیل به اون لامصبا نمیشن😵😵😵😵

مردشورشونو ببرن دو سال پیش کل ۳ ماه درگیر این از خدا بی خبرا بودیم پدرمون در اومد... اینجوری که میگ ...

اره پوکن 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون