2777
2789
عنوان

وای دیگه دیوونه شدم

1400 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من دیگه دارم رد میدم  تاپیک زدم برا خارش واژن و سوزش  چند باری دکتر رفتم فلوکنازول داد ولی خوب نشدم یه دکتر دیگه گفت شاید عفونت ادراری دارم قرص میخورم باز الان چند روزه خارش مقعد هم گرفتم حالت عرق سوز شده و بشدت میسوزه و خارش داره دارم دیوونه میشم دکتر میگه قارچ یه پمادداد ولی اصلا خوب نشدم توروخدا کسی  تجربه ای چیزی داره کمک کنه  چون خیلی دکتر رفتم دیگه خستم از نتیجه نگرفتن

پماد کالاندولا

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا واژن هم خوبه؟

من میزنم قسمت بیرون خوبع

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

منم مث شمام،  دکتر قرص میترونیدازول داده با پماد کلوتریمازون

خودمو با شامپو کتوکونازول میشم خوبم

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

تو خونه ش. و. رت نپوش تو دسشوییم خودتو خوب خشک کن هربار. ازیترومایسین استفاده کن. پماد کلتریمازول هر شب استفاده کن خــــوبه برا عفونت

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

پماد کلوترمازول بزن خیلی خوبه

شاید گرمی داری،ختمی یا گل پنیر آب بزن بخور

داخل لگن آب و سرکه بریز و بشین توش خیلی خوبه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔