2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک بیایین لطفا🥲🥲

174 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

من سیکلام منظمه و ۲۸ روزه هستم الان ۳روزه عقب انداختم و بچه دوم هستش دخترم ۲سال و ۵ماهشه

۳روز بعد از تخمک گذاری اقدام داشتیم چندبار

الانم ۳روزه عقب انداختم و خیلی علائم کمر درد و پریودم دارم ولی ترشح سفید دارم و ببخشید دهانه واژنمم سفت و بسته شده

الان بی بی چک زدم اینطوری شده به نظرتون مثبته..؟

پایینیه مال ۳سال پیشه سر دخترم کع بعد از ۵روز زدم و درجا مثبت شد

الان بالاییه اس که بعد از ۳روز تاخیر اینجوری شده انگار خط t افتاده ولی پخش شده 

اگر منفی بود هیچی نمی افتاد

حالا الان هستم یا نه...؟

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط من الان دارم فکر میکنم با بچه دو سال و نیمه توان بارداری مجدد داری واقعا؟

من بچه ام دو سالش بود دومی دنیا اومدددد.. 

چ ربطی داره. چرا نداشته باشه.. خیلیم عالی. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
مبارکاا باشه

وااای واقعا🥲

انشاالله خودم که حس میکنم هستم الان دوباره بی بی چک رو دیدن خط هایش قشنگ افتاده بزار عکسشو بدم

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
وااای واقعا🥲 انشاالله خودم که حس میکنم هستم الان دوباره بی بی چک رو دیدن خط هایش قشنگ افتاده بزار ...

دادی لایکم کن

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
فقط من الان دارم فکر میکنم با بچه دو سال و نیمه توان بارداری مجدد داری واقعا؟

اره عزیزم چون ۱ماهی هست از دستشویی هم گرفتمش و دوست دارم فاصله سنیش کم باشه اگر باشم تولد ۳ سالگیش دومی به دنیا میاد

مبارکه صدرصددددد مثبته

واییییییییییی اصلا باور نمیشه الان هایش قشنگ مشخص شد بزار دوباره عکس بدم

احسنت به توان و صبر و حوصله شما بچه من سه سال و نیمه است اسم نوزاد میاد چهار ستون بدنم به لرزه میف ...

ای جاااانم. خدا حفظش کنه. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

اره عزیزم چند دقیقه اول پخش میمونه هاله بعد کاملا خط صاف و پرنگ میشه. 😘😘😘😘

اره عزیزم چند دقیقه اول پخش میمونه هاله بعد کاملا خط صاف و پرنگ میشه. 😘😘😘😘

دعا کن برام انشاالله فردا میرن آزمایش اگر مثبت بود دوباره تاپیک میزنم🥰

لطف کردی😘

دعا کن برام انشاالله فردا میرن آزمایش اگر مثبت بود دوباره تاپیک میزنم🥰 لطف کردی😘

منم تگ کن. خوشحااااال میشم🥰🥰🥰

دعا کن برام انشاالله فردا میرن آزمایش اگر مثبت بود دوباره تاپیک میزنم🥰 لطف کردی😘

منم تگ کن لطفا🥺

میشه لطفاً دعا کنی زودتر با شوهرم بریم زیر ی سقف؟😔🥲     دعا کردی بگو صلوات برات بفرستم🙏