2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9156098/بیاین-دعای-دسته-جمعی-امشب-۴۰-نفر-برا-همین-دعا-کنیم?postId=247574623

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

خیلی تجربه دارما ولی دیگ الان خوابم میاد 😶 شب بخیر 🤣

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا بیا بگو 

فردا تاپیک زدی تگم کن تا یادم نره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

والا چی بگم از روانشناس پرسیدم گف دروغه بعد اتفاقی پیج یکی از بلاگر های پزشکی رو دیدم پست کرده بود ک من تصور میکردم تو دانشگاه فلان ادمم و .... خیلی تلاش کردم و به هدفم رسیدم. با این توصیه ای ک کرد دوباره رفتم سمت قانون جذب.... بالاخره تجربه شخصی خودشه. منم نتیجه دیدم ولی بیشتر تلاش فیزیکی و جون کندنم بوده

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
الان مخالفان حمله ورمیشن😐😂😂

الان خوابن🤣

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )