2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست
چقدر راحت از گناهاتون میگید .حالا همه یه کارای اشتباه میکنن چرا علنی می‌اید میگید قبح یه  گناهی ...

تو زندگی من نبودی ببینی چیشده چرا این تصمیم گرفتم بعدشم بحث خیانت بود نمیگفت رفتین نماز بخونید منم بگم نه رفتم خیانت کردم جرئتشو دارم پرسید خیانت کردید گفتم آره هرچیه بهتر از دروغه الان بگم نه دروغ حساب میشه پس رو کاری که کردم وایمیسم 

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
تو زندگی من نبودی ببینی چیشده چرا این تصمیم گرفتم بعدشم بحث خیانت بود نمیگفت رفتین نماز بخونید منم ب ...

من کاری ندارم تو زندگی شخصیت چی شده کار این خانم اشتباه بوده تاپیک زده ولی افشای یه گناه از خود گناه بدتره یعنی دوس داشتم کردم پشیمونی نیست.واگرنه خدا ارحم الراحمینه.یجور دهن کجی  جارزدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی من نبودی ببینی چیشده چرا این تصمیم گرفتم بعدشم بحث خیانت بود نمیگفت رفتین نماز بخونید منم ب ...

من کاری ندارم تو زندگی شخصیت چی شده کار این خانم اشتباه بوده تاپیک زده ولی افشای یه گناه از خود گناه بدتره یعنی دوس داشتم کردم پشیمونی نیست.واگرنه خدا ارحم الراحمینه.یجور دهن کجی  این جارزدن...

من کاری ندارم تو زندگی شخصیت چی شده کار این خانم اشتباه بوده تاپیک زده ولی افشای یه گناه از خود گناه ...

من نگفتم دوست داشتم گفتم تحت فشار بودم این کارو کردم چند نفری هم گفتن منم میخوام خیانت کنم گفتم چقدر بده و این کارو نکنن حتی گفتم اشتباه منو انجام ندین اتفاقا باید بگم که کسی مثل من وسوسه نشه انجام بده 

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
من کاری ندارم تو زندگی شخصیت چی شده کار این خانم اشتباه بوده تاپیک زده ولی افشای یه گناه از خود گناه ...

تاپیک من چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟ گفتم کسی خیانت کنه؟؟؟؟ فقط نظر سنجی بود مردا بیشترن یا زنا همین . کارت دعوت ندادم بیای تاپیکم.

ولش کن این معلومه از ایناس که سرش لای زندگی همس و مث مادربزرگا نصیحت میکنه جای کسی نبوده نمیفهمه داره چی میگه حرف از گناه و اینا میزنه انگار خودش معصوم و بی گناهه ولی اینجور ادما تجربه ثابت کرده از همه بدترن

انسان جایز الخطاس به قول خودت خدا ارحم الراحمینه .

اینجاهم همه تجربه هاشونو گفتن تاپیک منم به خودم مربوطه

انسان جایز الخطاس به قول خودت خدا ارحم الراحمینه . اینجاهم همه تجربه هاشونو گفتن تاپیک منم به خودم ...

اول تاپیکت بد نبود سوال کردی که زن ها هم خیانت میکنن یا نه

مشکل من اون پست ی هست که به اون خانوم گفته شد چقدر خوب که انقدر رک میگی خیانت کردی.و اون خانوم هم گویی از افتخارات باشه میگه وقتی کردم میگم کردم.مشکل من با راحت بیام کردنشِ این کار زشته و کار پستی ه .و اگه یه مرد میگفت خیانت کردم دهنشو با نظراتمون سرویس میکردیم حالا چی شد از خیانت زن راحت گذشتین تو تاپیک.کسی با شما مشکل نداره.خودتو اذیت نکن.ما نمیدونیم حرفامون چه تاثیری رو بقیه میذاره.واسه همین افشای گناه از خود گناه بدتره.تاپیک هم عمومی هست اگه نمیخواستی کسی مخالفت نظر بده این جا برای مطرح کردنش درست نبود