2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست

بچه ها 

اگر فقط وسوسه بوده که حتما سریع پیگیر بشید 

که مشکل رابطه رو پیدا کنید 

وقت بگذارید با همسرتون صحبت کنید 

بگید که مثلاً فلان موضوع (مشکل اصلی بین شما و همسرتون) داره زندگیتون رو به خطر میندازه 

اگر تو رابطه هستید 

حتی فقط حرف زدنی که وابسته کرده شما رو همین الان تمومش کنید 

درد داره ، سخته ، ولی امروز بهتر از فردا هست 

این یک چاه بدون ته هست 

این درد دل کردن نابود می‌کنه آدم رو 

کم کم میشه دلبستگی بدون راه حل 

خطرناکه 

این بدترین تجربه زندگی هر آدمی می‌تونه باشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
پیدا کردم ولی مجرده خانوادش نمیذارن بامن زندکی کنه

حالم از حرف زدنت بهم خورد مطمینم یه مرد بیکار مریض و سبیل گنده پشت این اکانت هست برات گزارش میزنم حالت سرجاش بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم از حرف زدنت بهم خورد مطمینم یه مرد بیکار مریض و سبیل گنده پشت این اکانت هست برات گزارش میزنم حا ...

وای خدا خیرت بده .داشتم‌میخوندم یکم بهم ریخته بودم این سبیل گنده رو ک دیدم بلند خندیدم شوهرم از خواب پرید 🤣

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
نمیدونم پ و رن میبینه فک کنم چون وقتی زندکی میکردیم هم بهش گفتم پ و رن ببین به من دست نزن

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی شما دستی دستی داری زندگیتو خراب میکنی بنظرم برو دکتر ببین مشکلت چیه ببین همه از زندگیاشون مینالن بخدا منم زیاااادی اذیت شدم با این که از همه نظر ساپورتش کردم ولی بازم هزاران بار خیانت کرده ..  بنظر من شاید ی راه حلی برا مشکلتون وجود داره

خانمش بیچاره از بچگی چندین عمل جراحی انجام داده و بدن زیبایی نداره و خیلی جای زخم و بخیه رو بدنش یه ...

تا جایی که میتونی سرسنگین باش و ازش دور شو اگه شوهرت مستحق وفاداری نیس به خودت وفادار باش و به همجنس خودت به همدیگه رحم کنیم و سبب بدبختی یکی دیگه نباشیم 😔😔

+++++ از این تاپیک خوشم نیومد ولی چشمم خورد به اعترافات 🙃 میخواستم بگم هر خیانتی هر کاری میکنین ب ...

خوشتون نیومد؟؟؟؟؟ حب نمیومدید تو تاپیک مگه حرف بدی زده شد؟ نظر سنجی بود که بین مردا بیشتره یازنا همین

جالبه اونی که پاکه شوهرش اشغاله و خیانت می کنه، اونیکه خیانت می کنه شوهرش پاکه ، واقعا چون شوهر ...

به نظرم خیانت هیچ توجیهی نداره کار بدیه کلا.به هر دلیلی نباید خیانت کرد