2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گناهش گردن شوهرم ک گاوه

شیطون راه خودش را پیدا کرده که به واسطه این آقا تو را تو دام خودش بکشه 

خواهشاً ازش دوری کن 

ما مسول مشکلات و ازدواج اجباری دیگران نیستیم 

سعی کن پاکدامن بمونی 

زنان پاکدامن روز قیامت انتخاب حضرت زهران

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
شیطون راه خودش را پیدا کرده که به واسطه این آقا تو را تو دام خودش بکشه  خواهشاً ازش دوری کن&nb ...

زنایی که توی زندگی داغون شدن و بی محبتی دیدن روز قیامت یه مرد خوب میاد محبت کنه؟

گرایش دست خودش نیست 

گرایش وقتی ختم به ارضا نشه چه سودی داری 

البته ارضا به هزار روش مصنوعی هم هست

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
شیطون راه خودش را پیدا کرده که به واسطه این آقا تو را تو دام خودش بکشه  خواهشاً ازش دوری کن&nb ...

ن کاری ب ازدواحش  ندارم انگار خودم کمبود مخبت دارم تا حالا ک موفق بودم ولی دعا کنید کلامش روم تاثبر نزاره  

زنایی که توی زندگی داغون شدن و بی محبتی دیدن روز قیامت یه مرد خوب میاد محبت کنه؟

حتما شک نکن 

خدا خیلی عادله  

من نکردم ولی جدیدا شیطون خیلی گولم میزنه واسرار یه شخصی 

میگم ب شوهرم بگم دردسرمیشه

ب شوهرم نگم یاروولم نمیکنه

دعاکنیدخدا ایمانم وقوی کنه خطانکنم 

دوس ندارم خیانت کنم

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث