2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست
اصلا محبت کلامی نمیکنه اصلا یه عزیزم یا دوستت دارم از دهنش در نمیاد و من به شدت علاقه به ابراز محبت ...

ارتباط نزدیک دارید که می‌تونه بهتون ابراز محبت کنه؟

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همین امشب از رفتار شوهرم داشتم وسوسه میشدم ک دوستیش رو بپذیرم اما متعقدم کار خدا بوده این تایپیک رو ...

آره نکن منم اشتباه کردم چون این آخری بد وابستم شده بود رفتنی نفرینم کرد:/

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
خلافت سنگین بوده پس خوب تو دوهفته آشنایی جرات بیرون رعتن داشتی . رابطه چی 

نه دیگ از دست رابطه فرار کردم برم رابطه داشته باشم آره بابا روز اول رفتم بیرون خواستم سومی هم اوکی کنم دیگ نکردم شیطون گفت ابن گاوه بیخیالش شم

پس تو هم دردت فقط محبت هس ک از رابطه بیزاری آخه دور از جونوبعضی ها هدفشون رابطه هس

نه بابا ببین کامل بگم برات به من خیلی محبت میکنه چلی چطور جوری که هر روز رابطه داشته باشم باهاش دنیا میریزه ب پام این منو اذیت میکرد بیرون نمیریم من خسته میشدم مجبور سدم با یکی دیگ برم بیرون مشکل من از اینا شروع میشد کلی فقط یکیشه

نمیدونم پ و رن میبینه فک کنم چون وقتی زندکی میکردیم هم بهش گفتم پ و رن ببین به من دست نزن

پس این چه حسیه که به جنس مخالف نداری ولی به همجنس داری؟ آخه همجنس چه کاری ازش برمیاد 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜