2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست
چه فاجعه بار . هردومتاهلن که

شوهرم نوشته بود زنم بفهمه بیچارم میکنه

افسوس من دردامو کشیدم میبینی دارم راحت حرف میزنم بخاطر اینه ک از اون بدترش سرم آورد 

حیف عمرم که پای ادمی داره میره ک بویی از وفاداری نبرده

آدمای این دوره دنبال آسونی و راحتین خیانتم خب راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرش باز بهم خیانت کرد طور دیگه و من دیگه خبر ندارم ک داره چی کار میکنه و گذشتم بخاطر خودم و دخترم و ...

منم خیانت دیدم با یه پیردختر که نزدیک ۲۰ سال ازشوهرم بزرگتر بود. چون اون زنیکه پولدار بود .منم مثل تو دیگه پیگیرش نیستم اما تاقیامت نمیبخشمش

به نظرم پیام دادن از روی احساس و منظورم خسانته

خیانت میتونه بدون پیام یا حتی بدون حرف زدن باشه

منظور دار نگاه کردن به کسی به غیر از شریک عاطفی خیانته

ذهن مشغولی و دل مشغولی به کسی غیر از شریک عاطفی خیانته

اینکه آدم حلقشو یه جای خاص یا جلوی یه شخص خاص در بیاره خیانته

اینکه شریک عاطفی داشته باشه اما موقع دیدن یه نفر دیگه عطری رو بزنه که اون دوست داره یا رژی رو بزنه که اون می پسنده خیانته

اینکه پیامایی که براش از اون شخص سوم میاد رو پاک کنه که شریک عاطفیش نبینه هم خیانته

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
شوهرم نوشته بود زنم بفهمه بیچارم میکنه افسوس من دردامو کشیدم میبینی دارم راحت حرف میزنم بخاطر اینه ...

دقیقا حیف عمر آدم بره به پای کسی که نمیفهمه مغنی وفا

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
ن خودم زیاد ب چشم دیدم زنایی ک از خیانت شوهراشون مینالن در صورتی خودشون زیر زیر دارن حرکت میزنن &nb ...

من زیاد به کارما اعتقاد ندارم خیلی وقتام دسدم یارو بد کرده و تاوان نداده هیچ خیلیم خوشبخته

شوهرم نوشته بود زنم بفهمه بیچارم میکنه افسوس من دردامو کشیدم میبینی دارم راحت حرف میزنم بخاطر اینه ...

یعنی چی از اون بدترش سرم اورد؟چیکار کرد؟

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️