2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست
اخه اکثرا با مطلقه و بیوه دیدم تاپیک میزنن

ن خودم زیاد ب چشم دیدم زنایی ک از خیانت شوهراشون مینالن در صورتی خودشون زیر زیر دارن حرکت میزنن

و اینکه همه کارهای ما کارما داره 

من خودم تو زندگی م کارمای خیانت رو دبدم🌱

🎲جفت 6🎲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه بد نه مشکل من دعوا اینا نبود من از همه جا از همه چی بهم فشار وارد کرده بود دست به اینکار زدم  ...

ما هممون کمبود داریم هممون ولی این راهش نیست عزیزم

منظورم هیچکی نیست من خودمو میگم بار ها وسوسه شدم ولی گفتم به عذاب وجدان بعدش نمی ارزه

اخه نیدونی عزیزم خیانت دیگه خیلی هیلی اسون شده قوی و انسان اونیه که سختی رو بخره بنظرم وفاداری شیرین تره

البته که نظر همه ما مهمه

منم خیلی فشار رومه بعضی وقتا از سرم فکرش رد میشه میترسم یه روز فکرم عملی شه

دعا کن هیچ وقت این اتفاق برات نیافته😔منم گاهی عمیفا فک میکنم نیاز به یه هم صحبت دارم. خدا کمک کنه و گول نخوریم مخصوصا وقتی دور و برت پر از آدمایی باشن ک پیشنهاد بدنو ابراز محبت کنن

منم خیلی فشار رومه بعضی وقتا از سرم فکرش رد میشه میترسم یه روز فکرم عملی شه

هیچ وقت این کار نکن  دوست عزیز  

لطفا برام دعا کنید خدا حاجتمو بده چند ساله منتظرم اگر تونستی یک صلوات بفرست شاید نفست حق بود و حاجتم روا شدالتماس  دعا
ما هممون کمبود داریم هممون ولی این راهش نیست عزیزم منظورم هیچکی نیست من خودمو میگم بار ها وسوسه شدم ...

آره وفاداری خیلی قشنگه ولی میدونی چی قشنگ ترش میکنه اینی که کسی که بهش وفاداری بفهمه کسی که فرق بین یه وفادار و خائن نمیفهمه بهتره بهش خیانت شه 

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!