2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 266 پست

عزیزم مردا تنهایی ک خیانت نمیکنن 

ی زن همراهشونه

الان انقد زن شوهردار هس ک زندگی  ی همنوع شون رو خراب میکنن 

جامعه ما نیاز ب رفرش داره 

اول واسه معنی خیانت

دوم واسه درک مون از زندگی متاهلی

🎲جفت 6🎲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه زنای متاهل اکثر از خیانت شوهر میگن کمتر دیده شده زن متاهل خیانت کنه

شوهر من با ی زن متاهل ب من خیانت کرد

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
بگم کردم که منو میبندین فحش و گزارش و مسدود کردن پس نکردم

اتفاقا خوبه ادم صادق باشه کسی تو شرایط شما نبوده که فحش بده .شاید هرکی جای تو بود خیانت میکرد قضاوت کار خداست

اخه حوصله ندارم باز اکانت بسازم مردم دوس دارن دروغ بشنون کسی برای حقیقت ارزشی قائل نیست

اونا جای تو زندگی نکردن ببین چیشده چرا این تصمیم گرفتی ولشون کن 

ما از تبار بغضیم آسودگی روا نیست...!
اخه زنای متاهل اکثر از خیانت شوهر میگن کمتر دیده شده زن متاهل خیانت کنه

من دیدم به چشمم 

خیلی ها رو

البته اگر نمیگید خودتی

ولی چندین نفر و دیدم ک شوهر دارن و لاشی هستن

لطفا برام دعا کنید خدا حاجتمو بده چند ساله منتظرم اگر تونستی یک صلوات بفرست شاید نفست حق بود و حاجتم روا شدالتماس  دعا

توی خانم ها هم خیلی زیاد هست اگر آقایون هم یه سبیل سایتی،نی نی سایتی چیزی داشتن بهتر متوجه می شدی.

بخش زیادی از خود داری هایی که زن ها توی این مسائل می کنن و از خیانت فاصله می گیرن به خاطر فرهنگ جامعه؛قوانین سرسختانه و عواقب بعد از افشا شدن قضیه اس (خلاصه گفتم) وگرنه اگرجامعه اختیار یکسانی توی این قضیه به زن ومرد می داد بدتر هم بودن یا حداقل در کمترین حالت ممکن برابر بود.(البته خود خیانت هزار تا شکل داره ولی من همونی که مدنظرتون بود رو بیشتر گفتم)

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
واقعا؟اخه من بیشتر زنا رودیدم که شاکین و ندیدم مردی شاکی باشه از خیانت زنش

چون تو جمع زنایی 

بعدم مردا چی بگن واقعا؟

ولی زنا اتفاقا به همون بدی ان

دور من که زیادن

زن عموم. دختر عمم. دوستام الی ماشاء الله خلاصه زیادن