2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست

از وقتی بهم محل نمیزاشت غیر دستم پای چپمم شده بود دفتر نقاشی با تیغ روش خط میکشیدم و عصبانیت هامو خالی میکردم مدام با خانوادم بحث داشتم دستامو میزاشتم دم گوشم و فریاد میزدم بسههههههه

از زندگی خسته بودم میخواستم همونجا تموم بشه اما دست تقدیر هنوزم برام عذاب میخواست هنورم واسم نقشه ها کشیده بود

ب شب با بچه ها تو مراسم مبینا عکس پامو داد گفت حالا هی بگو نتیه هی بگو الکیه نقاشیا جدیدشو ببین

ی بارم تو باشگاه دستم پر خون بود پانسمان کرده بودن مبینا باز کرد فیلمشو داد گف لینم انترنتیه؟ 

خلاصه ک هی پرسیده یود کیه میینا هم گفت چرا نگم دوتاتونو عذاب بدم بهش عکس ساعتمو داده بود گفته بود این برات اشنا نیس اونم گفتا بود چرا ولی من ک سرمو بالا نمیارم ببینم میون اون همه دختر کی این ساعت دستشه گفته بود بابا همین ک اجیشو بغل کردی...

با تعجی گفته بود نکنه د.ش رو میگی؟ مبینا گفته بود د‌ش دیگا کیه؟ گفته بود همون دخی شیطون ک کل کلاس حرفشو میزنن مبینا گفته بود اره همونه

خلاصه که کلی تعجب کرده بود

حالا فک میکنید جوابش چی بود؟؟؟؟ و بعدش چی شد؟؟؟

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووووووی بقیشو بگو😵😬🥲

گفتم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

اون زمان کل کلاس راجبم حرف میزدن حالا ن هنش حرفای درستا ن خیلیاش چرند بوده سید سبحان قصه ما با خودش میگفته اینه انقد راجبش حرف میزنن واسه چی باید بیاد سراغ من اصلا میون اون همه پسر مگ من چی دارم ک این منو دوست داره ته دلش ی حسایی بهش داشت وقتی یکی ازش بد میگفت ته دلش سید سبحان طرفداریشو میکرد ک بابا این دختر با این حجاب و حیا این حرفا راجبش دروغه ته دلش سید سبحان فقط همون دفعه با نازنین حرف رده بود و نازنین اولین کسی بود ک باهاش شوخی کرده بود

اون روز قلب سید سبحان هم ی جور دیگه تپیده بود اما اقا سیدی که همه حرفشو میزدن اهل این چیزا نبود فقط فهمیده بود ی چیزی توی این دختر هست ک حساشو قلقلک میده

و الان انگار باز اون حسا اومده بودن سراغش ی کشش خاص نسبت ب نازنین پیدا کرده بود انگار اونم دلش میخواست 

انگار اونم میخواست نازنین جای همدمو واسش پر کنه و پا با زندگیش بزاره

(همه اینارو بعدا خود عشقم برام تعریف کرده البته اسم عشقم سید سبحان نیست سید هست ولی اسمشو مستعار انتخاب کردم)

شب مبینا پیام داد به سید سبحان و سید سبحان گفت اگ میشه گوشیرو بدید خودش باهاش حرف بزنم نازنین (تو تاپیکا و گاهی نظرات گفتم نوکری امام حسینو کردم و تو هئیتش بزرگ شدم) اونموقع داشت حسینیه رو جارو میکرد مبینا عکسشو میده میگه فعلا داره جارو میزنه سید سبحان دلش میلرزه کار نازنین ک تموم میشه مبینا بهش گوشی میده

بریم سراغ اولین چتشون دقیقا ۱۰ روز بعد تولد نازنین ۱۴ مهر

نازنین. سلام

سبحان. سلام خوبین

نازنین. مهم نیست بفرمایید

سبحان. ی سوال داشتم 

نازنین. بفرمایین

سبحان. شما منو دوست دارید

نازنین. واسه شما چه فرقی داره؟ فک کنید اره

سبحان. فکر من مهم نیست میخوام حس شمارو بدونم

نازنین. اره دوست دارم الان که فهمیدین میخواین برین به سلامت

سبحان. خوب منم شمارو دوست دارم کجا برم اخه وقتی تازه همو پیدا کردیم

سبحان. میشه دیگه اینکارارو نکنید

نازنین. ب خودم مربوطه حالم خوب باشه نمیکنم

سبحان. اگ واقعا دوستم دارید لطفا این کارارو نکنید من نمیتونم ببینم اینطوری باشید

قلب نازنین بوم بوم میزد دستش ی چیز تایپ میکرد دلش ی حرف دیگه میزد مدام تو دلش قربون صدقش میرفت که عمش اومد صداش زد و گفت بریم

نازنین با غریبه اشنایی ک دو ماه بود مهمون دلش شده بود خدافزی کرد

و شب نازنین پر از فکر بود انگار اون شب به خاطر سبحان هم ک شده بود میخواست اروم بخوابه میخواست طعم ارامشو بچشه

واسه امروز کافیه؟؟؟ ففط دوستاتونم تگ کنید عشقا 

لطفا همشو امروز بگو دگ

خیلی زیاده الانم مامانم زنگ زده بریم بیرون عزیزم

چطوری ۵ سالو تو ی روز بگم اخه 

مگر اینکه همرو خلاصه بگم از روزا و اتفاقا نگم

باشه عزیزم هرجور راحتی. خوش بگذره

فدات گذاشتم لایکت میکنم 

2828
2791
2779
2792