2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست
قطعا میتونی،شک نکن.بهش بگو وقتی تفریحی میخوای چیزی استفاده کنی اول عوارض وحشناکشو بدون.

اگ بتونم باهاش حرف بزنم ک خوبه تا وقتی من بودم و گوشی داشت پاشو از خونه بیرون نمیزاشت همش باید باهاش نق میزدم پاشو برو بیرون یکم هوا بخور با رفیقات باش

همش میگف تو رفیقی تو تفریحی من میخوام با تو حرف بزنم

من ب رفیقش حیلی اعتماد  داشتم ولی خودش گف همون رفیق نامردش بهش بی و تی قلیونو طارف زده و یادش داده 

مت میگم اکثر رفیقاش حسودن میخوان جدامون کنن

تو شهر ما دخترا ب پسرا واسه ازدواج بله نمیدن عادتمونم هست زود ازدولج میکنیم همین رفیقش هزار جا رفته خاستگاری بهش دختر نمیدن نمیخوام قضاوت کنم نه اما خب هرکی باشه با خودش میگه چطور اون رفیقم ک پول نداره هیچی نداره ی دختر خوب حاطر خواهشه اونوقت منو کسی بم بله نمیده

اخه من زیاد اهل این جیزا نیستمل اما خب وضع مالی ما بهتره کلا از اینا هسم ک اگ عاشق نبودم ب کمتر دکتر مهندس رضایت نمیدادم برا ازدواج چون واقعا ارزوهام بزرگه تو یه همچین خانواده ای هم بزرگ شدم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
اگ بتونم باهاش حرف بزنم ک خوبه تا وقتی من بودم و گوشی داشت پاشو از خونه بیرون نمیزاشت همش باید باهاش ...

خداروشکر عزیزم و این زیاده خواهیت خیلی خوبه.چون باعث میشی سیدم پیشرفت کنه.ترغیبش کن.اصلا هم به رفیق بازی تشویقش نکن.نهایت یه دونه اونم آدم حسابی.خودت رفیقش باش فقط.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر عزیزم و این زیاده خواهیت خیلی خوبه.چون باعث میشی سیدم پیشرفت کنه.ترغیبش کن.اصلا هم به رفیق ...

خووم هستم اما اون زمان خیلی تو خونه بود گفتم بره با همین رفیقش باشگاه یا گاهی شبا دور نمیدونستم اینطوری میکنه رفیق نامردش

اره همش بهش میگم میگم من الان ب معلمی رضایت میدم اما بعد ازدواجمون باید بیای باهم کار کنیم بریم گویندگی خیلی پایه هست وویسامو میشینه مو به مو گوش میده اگ ایراد داشته باشه میگیره متنایی ک مینویسم گاهی دوتامون تو چت میشینیم واسه هم شعر مینویسیم ایرادای همو میگیریم

نمیدونم بعضیا چطوری نوشتن دوستت نداره من مطمئنم دوستم داره اما الان گیر کرده حالش بده هم وابستگی داره ب قلیون و بی تی هم نمیخواد منو از دست بده

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خدایی عکستونو بزار دیگه لطفا 

اخه میترسم ناراحت بشه 

میخواین عکس چت چند شب پیشو بزارم ک حالش خوب بود؟

اخه میترسم ناراحت بشه 

ی عکس دیگه

لطفا بزار من خیلی کنجکاو شدم عکستونو بیینم 

عشق بینی‌تون خیلی قشنگه من‌حس میکنم به هم میرسین

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
خووم هستم اما اون زمان خیلی تو خونه بود گفتم بره با همین رفیقش باشگاه یا گاهی شبا دور نمیدونستم اینط ...

بی تی وحشتناک عوارض داره.همین افسردگیشم از بی تی.حتما زیر نظر پزشک باش تا خلاص بشه.آفرین قشنگم اینقدر درگیر زندگی بکنش که اصلا وقت حتی لحظه ای فک کردن به دوست و رفیق رو نداشته باش.

یه کاری کن بی تیش(از نوع ارامبخش واقعیش) فقط خودت باشی و بس.

ی عکس دیگه لطفا بزار من خیلی کنجکاو شدم عکستونو بیینم  عشق بینی‌تون خیلی قشنگه من‌حس میکنم به ...

خیلی حساسه وگرنه میزاشتم تا همینجا هم میترسم بفهمه بگه چرا جار زدی اصلا خوشش نمیاد از این چیزا از دستش من ی وضعیت واتساپم نمیزارم از خودم یا امور مربوط ب خودم

اما هر شاتی بخواین میدم بگین شات بدم

بی تی وحشتناک عوارض داره.همین افسردگیشم از بی تی.حتما زیر نظر پزشک باش تا خلاص بشه.آفرین قشنگم اینقد ...

پس ب ماماتش میگم حتما وقت دکتر بگیره بیاردش مرکز استان ک ما هستیم اصلا میگم منم اگ بخواد هماهنگ میکنم میرم پیشش خوبه؟ 

اگه امکانش باش برات

میزارم و بر میدارن زود بمونید تا شات بگیرم و بیام

هیچ آدمی عوض نمیشه ... اشتباه نکن 

اخه من دیدم پسر عمم ی مدت دقیقا اینطوری شد عمم کلی حرص خورد از دستش همش پی رفیق و قلیون بود خداروشکر الان ی جوری چسبیده ب زندگی و کارش ادم تعجب میکنه این همون پسر بود

پس ب ماماتش میگم حتما وقت دکتر بگیره بیاردش مرکز استان ک ما هستیم اصلا میگم منم اگ بخواد هماهنگ میکن ...

حتمااااا افرین.اصلا تعلل نکن.به هیچ عنوان.پیگیری کن تا سریعتر ازین وضع راحت بشی.حتما بهش گوشزد کن بگو این روزارو میدیم که میگفتم سراغ این چیزا نرو

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز