2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست

بچه ها واقعا متاسفم ک من از دردام بنویسم یکی بیاد اینطوری کنه امید نمیدید ندید ولی ادمو اینطوری عذاب ندید با حرفاتون 

ی دل شکسته براش ی ترک دیگه هیچ فرقی نداره اما واسه کارنامه اعمال شما اگ واقعا مطابق حرفاتون هستین فرق داره

واسه خودم متاسفم بابت چنین ادمایی

با احترام به همه اونایی ک داستانمو میخونن من ن میخوام تاپیک جنجالی داشته باشم ن دنبال ترحمم من فقط میخوام ارامش پیدا کنم 

اگ کسی دوست داره چندتا پارت اخر رو بفهمه اعلام کنه به خاطرش بزارم وگرنه ادامه ندم ک یک سری ادم اینطوری نخوان منو قصاوت کنند و خودشون رو بنده ی خالص خدا جلوه بدن

خدا تو بیو گرافی شما نیست ک میزنید الهم عجل لولیک الفرج شما اگ واقعا دلتون ظهور اقارو میخواد سعی کنید ب جا ایراد دست دیگران رو بگیرید راهی ک همه ائمه در پیش گرفتن 

خود خدا همه گناهارو میبخشه به جز حق الناس اینکه من دست نامحرم رو گرفته باشم حق الناس نیست لطفا ی فکری واسه خودتون بکنید

یا علی

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
قربانت نازنین عزیز تشکر  خیلی بدل میشینه نوع گفتارت و تعریفت

فدای محبتت ن ب یکی مثل شما انقد با محبت ن ب بعضیا

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین اولا که حتمااا خودت برو روانشناس چون سالم نیست روح و روانت... دوما اینقد با اب و تاب تعریف نکن ...

و ی چی دیگه برات متاسفم ک بیوگرافیت دعا واسه اما زمان هست اما کسی رو که سید اولاد پیغمبره و احترامش واجب رو اینطوری قضاوت میکنی

اول ایمان خودت رو بسنج ک خدا میگه من از حق خودم میگذرم اما از حق الناس نه

دیه مهمون اومد بستونه فق ۳ سال دیکه مونده تا تعریف کنم اونم شب تمومش میکنم ان‌شاءالله  ولی ...

میدونی نازنین جان انگار این دنیا طاقت دیدن خوشی خیلی 

هارو نداره من درکت میکنم منم همه جوره تلاش کردمو ولی 

تقدیر سیلی محکمی بهم زد و گفت بیشتر از این حقت نیست ....

نازنین عزیز انشالله که خدواند به قلبت و زندگیت آرامش بده

و جبران همه سختی ها رنج هات بشه و شادی و عشق و 

محبت همیشگی رو تجربه کنی ،اگر برات مقدور هست امکانش هست

بقیه داستان زندگیت رو هم بگو   

ببین اولا که حتمااا خودت برو روانشناس چون سالم نیست روح و روانت... دوما اینقد با اب و تاب تعریف نکن ...

من و شما در مقام قضاوت نیستیم که اینطور راحت ایمان و اعتقاد کسیو زیر 

سوال میبری این خانم داستان بگه راست باشه یا هر چی هر کاری کرده 

هر چی بوده فقط پیش درگاه خداوند سوال جواب میشه نه از منو شما 

شما حق نداری کسیو محکوم کنی گناه کاره یا دین و ایمانش به فنا رفته 

مگه خدایی که تشخیص دادی ایمانش به فنا رفته یکم تفکر هم خوبه ها 

انشالله خداوند همه مارو عاقبت بخیر کنه موفق باشی