2777
2789
عنوان

برادر شوهرم اومده نمیره

1393 بازدید | 30 پست

سه روزه اینجاس.

فردا میشه ۴ روز

من واقعا حوصله مهمون داری ندارم

اصنم انگار قصد رفتن نداره.

خونم اومده تهران.۱۰ ساعت با خانواده ها فاصله داریم.

داداش خودم اومد یک و نیم روز نتونستیم نگهش داریم .هی میگف میررررم.

اما این اقا قصد رفتن نداره و میدونم راحت پنج شیش روزی اینجاس.

حرف رفتنم میزنه شوهرم میگ نه حالااا بمون.

بابا ما هم تازه ازدواج کردیم.واقعا درک این موصوع انقد سخته ک زن و شوهر اذیت میشن.

شاید بگید برا ۳ روز عذا گرفتم.ولی از پر رویی و بی درکی این پسر باخبرم.و از این ب بعد هتل فرض میکنن اینجارو

تو این گرما تو خونه خودم باید لباس پوشیده تنم باشه

لعنت.حتی اینجا هم از دست خانوادهدشوهر تو امان نیستم

تحمل کن دیگه کاری نمیتونی بکنی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به شوهرت بگو 

اومده تهران واسه چی؟ منظورم کار داره یا واسه گشت و گذار؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

پخت و پز تعطیل کن غذا معمولی بزار براش 

من تنها باشم به هیچ وجه  مردا فامیل شوهرمو تو خونه جا نمیدم از اولش به شوهرم و مادر شوهرم گفتم خانوادم بفهمن آشوب میشه درحالی که برا خانوادم مهم نبود😂

فکر کنم شوهرتم با موندنش شکلی نداره ک تعارف میزنه بمون و کجا میخوای بری

الان اومد شب بخیر بگه بغض گردم گفتم یکم پیشم بمون.

اونم میگف دلتنگتم

ولی مجبور شد بره پیش اون

عزیزم برا گشت و گذارر😑

پس خیلی رو داره

ینی چی اونم پسر جوون پاشه بیاد خونه بقیه چند روز بمونه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم