2777
2789
عنوان

رحم دوشاخ

242 بازدید | 20 پست

سلام 

كسي عكس رنگي رحم گرفته؟

ميشه عكسشو بفرسته ببينم 

مال من بعضي دكترا ميگن دوشاخه بعضيا ميگن سپتوم داره 

مي خوام بينم رحم سالم چجوريه چقدر تفاوت  با رحم من داره😢توروخدا اگه گرفتين عكسشو بفرستين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بچه داري عزيزم با رحم دوشاخ؟

چجوري متوجه شدين؟

من كه  عكس رنگي گرفتم بعصي دكترا ميگن دوشاخه بعضبا ميگن سپتوم داره بعضيا هم ميگن آركوئيته بخدا نفهميدمم خودمم از اخر چيه رحمم

نگران نباش  مال منم رحم دوشاخ هست  بستگی داره چقدر دوشاخ و قلبی شکل باشه  خواستی ا ...

شما بچه داري عزيزم با رحم دوشاخ؟

چجوري متوجه شدين؟

من كه  عكس رنگي گرفتم بعصي دكترا ميگن دوشاخه بعضبا ميگن سپتوم داره بعضيا هم ميگن آركوئيته بخدا نفهميدمم خودمم از اخر چيه رحمم

شما بچه داري عزيزم با رحم دوشاخ؟ چجوري متوجه شدين؟ من كه  عكس رنگي گرفتم بعصي دكترا ميگن دوشا ...

بله بچه دارم 

مال من تو سونو معمولی مشخص شد سونو داخلی هم انجام دادم گفت دوشاخ البته زمان بارداری و زایمانم نمی دونستم که  رحم دوشاخ دارم یه دو سالی هست که می دونم بچه ام هم ۱۲ سالشه

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
بله بچه دارم  مال من تو سونو معمولی مشخص شد سونو داخلی هم انجام دادم گفت دوشاخ البته زمان بارد ...

خداروشكر عزيزم 

دعاكنين منم بتونم مامان بشم و بارداري خوبي رو داشته باشم 

خيلي مي ترسم واسترس دارم😢

خداروشكر عزيزم  دعاكنين منم بتونم مامان بشم و بارداري خوبي رو داشته باشم  خيلي مي ترسم و ...

نداشته باش 

دکتر به من گفت فوقش سر کلاژ می کنی زمان بار داری 

البته من زمان بار داریم نمی دونستم رحم دوشاخ چیه ؟

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...