2777
2789

دختر من خیلی اذیتم میکنه ۱۹ ماهشه اصلا نمیزاره لباس تنش کنم . من و باباش دو نفری میگیریمش تا بتونیم یه لباس یا پوشک تنش کنیم. تمام صورت من و چنگ انداخته و آنقدر موهامو میکشه که دوست دارم کچل کنم. وقتی پی پی میکنه نمیزاره بشورمش و از دستشویی فرار میکنه. بچه های شما هم اینجورین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من نزدیک دو سالشه برای شستنش باهام لجبازی میکنه. بچه شمام داره لحبازی میکنه، بنظرم اگه میتونی صبوری کن بی خیال باش. 

شایدم بخاطر گرمی هوا و پوشک سوخته و اذیت میشه. 

😂😂😂 بچت کلا بد قلقه درست میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بچه من نزدیک دو سالشه برای شستنش باهام لجبازی میکنه. بچه شمام داره لحبازی میکنه، بنظرم اگه میتونی صب ...

خدا خودش بهم صبر بده آنقدر امروز اذیتم کرده که قبل تاپیک داشتم گریه میکردم

این کاراش حتما یه دلیلی داره 

شاید خیلی بد لباس تنش کردی یا ازتنش در آوردی تو ذهنش مونده ترسیده شده 

با خنده و شوخی وبازی انجام بده 

دختر من آب روی سرش تو حمام ریختم نتونست نفس بکشه 

از همون موقع بدش میاد سرش آب بریزم ... حس خفگی دست میده بهش یک سال و نیمشه .. ینی از دیوار میخواد بره بالا چنگ میندازه به دیوار تا فرار کنه وقتی آب سرش میریزم

سرشو یک بار اونم لحظه ای که میخوایم بیایم بیرون میشورم 😔

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
بله .تنها نیستی ...دختر دو سالم امشب تو مراسم عزاداری منو جلو هم زد و گازم گرفت الآنم نمیخوابع 

ای بابا آخه مگه یه مادر چقدر میتونه تحمل کنه. امروز شوهرم کار داشت خونه نبود از صبح من این بچه رو تر و خشک کردم بیرون بردم و هزار تا کار دیگه... الانم به جای اینکه بخوابه خانوم من و یه کتک مفصل هم زد. الان در اتاق و بستم و به شوهرم گفتم خودت کنترلش کن

این کاراش حتما یه دلیلی داره  شاید خیلی بد لباس تنش کردی یا ازتنش در آوردی تو ذهنش مونده تر ...

کلا با لباس مخالفه چه بلوز چه شلوار چه پوشک... حمومم اولا میزاشت تنش و بشورم فقط به سرش حساس بود الان اصلا نمیزاره دست بهش بزنم در حالیکه من خیلی هم یواش و آروم میشورم که اذیت نشه 

حق داری، باز خوبه سر بچع ات عصبانی نمیشی و مثه من غر نمی‌زنی به بچه ات😔😔😔

چرا بعضی وقتا غر هم میزنم دادم میزنم ولی الان نای داد زدن هم نداشتم. کم آوردم