2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

317 بازدید | 13 پست

زندگی میگذره اصلا مهم نیست که شما رتبه تون چند شده کدوم دانشگاه قبول شدید 

ولی خواهش میکنم بیشتر از یک سال پشت کنکور نمونید 

برید یه رشته بدون کنکور 

از زندگی لذت ببرید و حرف دیگران براتون مهم نباشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم نمیشه برای همه یه نسخه پیچید بستگی به خیلی چیزا و شرایط داره 🌸

من خیلی تجربه دارم در این باره 

من یه دوستی داشتم شاگرد اول تیزهوشان بود یه سال همکلاسی بودیم وخیییلی درسش خوب بود ولی یسری مشکلاتی برای پیش اومد حتی دانشگاه هم نرفت رفت تو یه شرکت کار کرد و چند نفر دیگه هم بودن که پریشون خوب بود ولی موفق نشدن 

کنکور خیلی استرس بدی داره 

خانواده فکر میکنن اگه بچه شون سرکار دولتی نره دیگه از گرسنگی میمیره 

باید دیدگاه جامعه عوض بشه نسبت به کنکور 

اصلاااا سرنوشت ساز نیست اصلاااااا

متاسفانه عاشق پزشکیم  اینقدرم تو راهش سختی کشیدم ولی عشقش کم نشد 🌹🥺❤

میدونم عزیزم چی میگی 

من تو شرایط تو بودم 

تو عاشق پزشکی نیستی خانوادت و دیگران اینجور بهت گفتن 

که رسیدن به رشته پزشکی یعنی رسیدن به تمام آرزو ها و دیگه تمام 

تو میشی خوشبخت ترینم آدم روی کره زمین 

اره دقیقا بس پزشکی رو تو سرمون گنده کردن😂🤦‍♀️

وای گفتی وای گفتی 🤦🤦🤦

چرا آخه 🤷

هیچ چیزی مهم تر از آرامش درونی نیست 

آدمی که آرامش داشته باشه ذهن باز داره و قطعا موفق میشه تو هر کاری 

من این کنکور میاد می خوام گریه کنم 

فکر کن خانوادم با من چیکار کردن 

من خیلی تجربه دارم در این باره  من یه دوستی داشتم شاگرد اول تیزهوشان بود یه سال همکلاسی بودیم ...

به هرحال همه چی نسبیه و بازم من معتقدم نمیشه یه نسخه برای همه پیچید چون من بلعکس این مورد رو زیاد دیدم 

که طرف بهترین موقعیت اجتماعی و شغلی رو هم داشته و بعد دیده علاقش به رشته ی دیگه ای بوده یا چون تو کنکور موفق نشده مجبور شده تو زمینه ی دیگه ای کار کنه ولی بعد چندسال افسردگی گرفته و به هیچ عنوان از رشته و کارش لذت نمی‌بره 

مسئله اینجاست بعضاً آدمایی که تو کنکور موفق بودن و الان به جایی رسیده معتقدن کنکور مسئله مهمیه و بلعکس آدمی که تو کنکور موفق نبوده و تو زمینه ای دیگه ای تلاش کرده و موفق شده معتقده درس خونده نتیجه ای نداره 

اما چیزی که بنظرم درسته هر آدمی باید تو زمینه ای تلاش کنه که استعداد و علاقه داره🌸

به هرحال همه چی نسبیه و بازم من معتقدم نمیشه یه نسخه برای همه پیچید چون من بلعکس این مورد رو زیاد دی ...

الان به جز رشته های پزشکی و پرستاری و فرهنگیان که بازار کارشون قطعی هست 

هیچ رشته ای بازار کار آنچنانی ندارن و باید کلی آزمون استخدامی بدی و سختی بکشی که بعد پنج شش سال یه جا بری سرکار با حقوقی که تا یه هفته هم کفاف نمی‌ده 

کار کردن خیلی مهمه اونم تو قرن جدید 

منظور من این بود که اگه درس خوندید و قبول نشدید برید یه رشته بدون کنکور نه اینکه تو خونه بمونید و افسردگی بگیرید 

در ارتباط با اون حرفت که گفتی برای بعضی ها کنکور مهمه چون علاقه دارن به یه رشته خاصی 

😂😂😂😂😂😂الان همههههههههه به پزشکی علاقه دارن کسی به رشته به عنوان مثال حقوق یا روانشناسی یا ریاضی و......علاقه ندارن 

چون از بچه کی تو گوش همه ماها گفتن که باید دکتر بشی تا آدم مفیدی باشی 

وقتی سالانه یک ملیون نفر کنکور تجربی میدن و آنقدر ظرفیت ها بالا رفته و همه هم به پزشکی علاقه دارن

الان به جز رشته های پزشکی و پرستاری و فرهنگیان که بازار کارشون قطعی هست  هیچ رشته ای بازار کار ...

سالانه یک میلیون نفر؟ 

امسال تجربی حدود ۵۷۰ هزار نفر 

انسانی هم حدود ۴۱۷ هزار نفر اگه اشتباه نکنم بودن 

درمورد بازارکارم هم کار همیشه برای کسی که توانایی و علمش رو داره هست منکر این نمیشم که پارتی زیاد شده ولی اینطوریه نیست که دیگه کار اصلا نباشه 

تو رشته تجربی کلی رشته هستن که بازار کار خوبی هم دارن به جز پزشکی مثل دندون دارو فیزیو بینایی سنجی شنوایی سنجی گفتار درمانی تغذیه و خیلی از رشته های دیگه 

تو انسانی هم به جز فرهنگیان من از اطرافیانم بودن که مترجمی یا حسابداری خوندن و اتفاقا بلافاصله بعد درسشون الان کارشونو هم دارن 

اتفاقا من فکر میکنم الان اکثریت با چشم باز انتخاب رشته میکنن 

حداقلش خیلی از آدمای اطراف من رفتن دنبال علاقشون که لزوما به درس منتهی نمیشد 

بله ممکنه بعضاً علاقه کاذب داشته باشن یا بهشون تلقین شده باشه که صرفا این رشته ها خوبه 

ولی بعضیا واقعا علاقه دارن ممکنه تلاش کرده باشن ولی به اشتباه و غیر اصولی باشه 

وقتی یه دانش آموزی با تحقیق و مشورت متوجه میشه به رشته ای علاقه داره ولی به هر دلیلی تلاشش کافی نبوده یا اشتباه درس خونده و الان متوجه شده نمیشه که مجبورش کرد یا بهش گفت تو برو بدون کنکور رشته ای رو بخون که نه علاقه داری و نه روحیاتشو نه استعداد و توانایی شو خب بچه عذاب می‌کشه و بدتر زده میشه برای همین میگم نمیشه یه نسخه پیچید برای همه چون شرایط و آدما باهم فرق دارن

هومن شکیبا یه حرف خوبی میزد می‌گفت یه روز پدرم اومد گفت الان اکثر رشته ها شرایط خوبی ندارن اگه قراره آخرش بیکار باشی لاقل تو رشته ای بیکار شو که بهش علاقه داری و الان ایشون یکی از بهترین بازیگرا هستن و همینطور صداپیشه

درمورد رشته های بدون کنکورم من اینطور فکر میکنم حالا درست و غلط شو نمی‌دونم اگه قراره صرفا چهار سال یه دانشگاهی طرف بره که بگن یه مدرکی داره و تهش هم هیچی نه علاقه ای نه بقول شما بازارکار و آینده شغلی ای طرف تو زمینه ای که توانایی شو داره یا هرچیز دیگه مهارت کسبه کنه که بتونه درآمدزایی بکنه 

البته بازم نظرات متفاوته و من نوعی کوچیک تر از اونیم که بخوام به بقیه مشاوره بدم یا راهنمایی کنم قطعا تو اینجور موارد مشاور بهتر می‌تونه راهنمایی کنه🌸

موفق باشید گلم🌸