سالانه یک میلیون نفر؟
امسال تجربی حدود ۵۷۰ هزار نفر
انسانی هم حدود ۴۱۷ هزار نفر اگه اشتباه نکنم بودن
درمورد بازارکارم هم کار همیشه برای کسی که توانایی و علمش رو داره هست منکر این نمیشم که پارتی زیاد شده ولی اینطوریه نیست که دیگه کار اصلا نباشه
تو رشته تجربی کلی رشته هستن که بازار کار خوبی هم دارن به جز پزشکی مثل دندون دارو فیزیو بینایی سنجی شنوایی سنجی گفتار درمانی تغذیه و خیلی از رشته های دیگه
تو انسانی هم به جز فرهنگیان من از اطرافیانم بودن که مترجمی یا حسابداری خوندن و اتفاقا بلافاصله بعد درسشون الان کارشونو هم دارن
اتفاقا من فکر میکنم الان اکثریت با چشم باز انتخاب رشته میکنن
حداقلش خیلی از آدمای اطراف من رفتن دنبال علاقشون که لزوما به درس منتهی نمیشد
بله ممکنه بعضاً علاقه کاذب داشته باشن یا بهشون تلقین شده باشه که صرفا این رشته ها خوبه
ولی بعضیا واقعا علاقه دارن ممکنه تلاش کرده باشن ولی به اشتباه و غیر اصولی باشه
وقتی یه دانش آموزی با تحقیق و مشورت متوجه میشه به رشته ای علاقه داره ولی به هر دلیلی تلاشش کافی نبوده یا اشتباه درس خونده و الان متوجه شده نمیشه که مجبورش کرد یا بهش گفت تو برو بدون کنکور رشته ای رو بخون که نه علاقه داری و نه روحیاتشو نه استعداد و توانایی شو خب بچه عذاب میکشه و بدتر زده میشه برای همین میگم نمیشه یه نسخه پیچید برای همه چون شرایط و آدما باهم فرق دارن
هومن شکیبا یه حرف خوبی میزد میگفت یه روز پدرم اومد گفت الان اکثر رشته ها شرایط خوبی ندارن اگه قراره آخرش بیکار باشی لاقل تو رشته ای بیکار شو که بهش علاقه داری و الان ایشون یکی از بهترین بازیگرا هستن و همینطور صداپیشه
درمورد رشته های بدون کنکورم من اینطور فکر میکنم حالا درست و غلط شو نمیدونم اگه قراره صرفا چهار سال یه دانشگاهی طرف بره که بگن یه مدرکی داره و تهش هم هیچی نه علاقه ای نه بقول شما بازارکار و آینده شغلی ای طرف تو زمینه ای که توانایی شو داره یا هرچیز دیگه مهارت کسبه کنه که بتونه درآمدزایی بکنه
البته بازم نظرات متفاوته و من نوعی کوچیک تر از اونیم که بخوام به بقیه مشاوره بدم یا راهنمایی کنم قطعا تو اینجور موارد مشاور بهتر میتونه راهنمایی کنه🌸
موفق باشید گلم🌸