2777
2789
عنوان

بارداری

110 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.میخواستم بدونم اگه جنین سقط شده باشه به چه شکل هایی از واژن خارج میشه یا همون بافتی که میگن چه شکلیه.من۹هفتمه.رفتم دسشویی لکه خون تیره دیدم بعدشم یچیزی مثل ترشح خیلی غلیظ به رنگ قهوه ای کمرنگ موقعی که دست میزدم بهش پخش نمیشد حالت کشسانی داشت کوچیک بود

شاید هماتوم بوده دفع کردی

چه دلی داری خب برو سونو الان😕😕

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جنین ۹هفته سقط کردم 

جنین کامل شکل گرفتع اندازه انگشت کوچیک دست

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
موقع سقط درد نداشتی یا از قبلش لکه بینی نداشتی؟یع تیکه گوشت یعنی مثل گوشت انسان بزرگ؟

عزیزم من باردار بودم اکه بینی داشتم بخاطر این که که قلبش تشکیل نشده بود سقط کردم

چرا 4شب تمام درد داشتم ولی یک شبش شدید بود 

اره یه تیکه مثل گوشته اون جنینه

خوش اومدی عشق مامان🥰😍
عزیزم من باردار بودم اکه بینی داشتم بخاطر این که که قلبش تشکیل نشده بود سقط کردم چرا 4شب تمام درد د ...

من ۳روز پیش سونو دادم قلبش حتی رشدشم خیلی خوب بود ولی نمیدونم چرا لکه بینی دارم گاهی قهوه ای گاهی لخته کوجیک سیاه

من ۳روز پیش سونو دادم قلبش حتی رشدشم خیلی خوب بود ولی نمیدونم چرا لکه بینی دارم گاهی قهوه ای گاهی لخ ...

اون اشکال نداره عزیزم فقط استراحت مطلق باش 

اصلا سعدی کن تکون نخوری شیاف پروژسترون وژینال استفاده کن

خوش اومدی عشق مامان🥰😍