2777
2789
عنوان

فاطمه خزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 75 پست
خز نیست ولی قدیمیه

خوب خیلی اسم ها از قدیم بودن. مثل اسم های شاهنامه یا اسم هایی مثل کوروش. داریوش، اشکان، باربد و.. که خیلی قدیمی هست ولی خوب سلیقه ای هست و خیلی ها میذارن. یا اسم هایی مثل مریم و سارا، از روی اعتقادات یا علاقه قدیمی نمیشه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم‌های مذهبی مثل عایشه و فاطمه در جوامع اسلامی، ماریا و سارا در جوامع مسیحی همچنان خیلی پرتکرارن و لزوما اسمی که قدیمی باشه بد نیست کما اینکه الان خیلی از اسامی از ایران باستان انتخاب میشن که بسیار هم زیبا و اصیلن.

تو کشور ما حساسیت های نژادی و دوقطبی‌ها روی احساس مردم نسبت به بعضی اسامی تاثیر گذاشته، عامه مردم با شنیدن اسم مذهبی شما ناخودآگاه یکسری پیش فرض ها نسبت به شما در ذهنشون جا میگیره و تو رفتار و مواضعشان نسبت به شما نمود پیدا میکنه، مشابه این موضع‌گیری ها در قشر مذهبی هم نسبت به یک خانم ۳۰ ساله ای که اسمش مثلا آتوسا هست وجود داره.

متاسفانه ایدئولوژی بر زیبایی شناسی تاثیر گذاشته بخاطر ساختار دوقطبی جامعه.

هرچند برای گوشِ منِ ایرانی، برخی اسامی عربی زیاد خوش آوا نیستن مثل خدیجه و رقیه و زینب و... ولی این به این معنا نیست که بخودم حق بدم و تخطئه کنم صاحبان این نام رو.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
این واقعیته...بعضی اسما پایه و اساس خاصی ندارن...مادر و پدر وظیفه دارن اسم خوب و با ریشه انتخاب کنن. ...

اون دیگه به خودشون مربوطه اسم مرسوم چیه مثلا؟ الان همه اسمای ایرانی میذارن همه سونم معنی خوب دارن یه دونه مثال بزن ببینیم کدوم پایه و اساس نداره؟

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔

من درآینده اگر دختر داربشم اسمشو میذارم زهرا .

تازه نسل جوان هم هستم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

من احتمال زیاداگرروزی دخترداشته باشم اسمش بشه فاطمه یایک اسم مذهبی دیگه 

بااینکه توفامیلمون همه اسامی جدیدوبه روزمیذارن رودخترهاشون 

فاطمه بذارم اسم دخترم احتمال زیادتک میشه 

چه اسمی زیباترازاین؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه خیلی وقته به این فکر بودم بعد من همیشه تو نی نی سایت بودم منتهی عضو نمی‌شدم عزیز ❣

دوستت رو رها کن دوستی که اینجور حرف میزنه  بدرد نمیخوره دوست خیلی تو زندگی  ادم تأثیر  میذاره دوست خوب انتخاب کن دیدی که تو رو در مورد اسم به این عظمت  به شک انداخته 

خزه .....

غلط کرده 😐😐😐😐😐

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

فقط تو ایرانه که مردم اینقد جوگیرن 

تو کشورای همسایه از جمله ترکیه و غیره 

خیلی راحت این اسما رو میزارن بدون اینکه قدیمی جدیدش کنن 

فاطمه بطول بشری زینب اسرا سمیه و … 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
فقط تو ایرانه که مردم اینقد جوگیرن  تو کشورای همسایه از جمله ترکیه و غیره  خیلی راحت این ...

واقعا امان از جوگیری یه عده. 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )