2777
2789
عنوان

فاطمه خزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 75 پست

یکی از آخرین تاپیکهای نی نی یار ۵ راجع به همین جور تاپیکهاست برید بخونید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فاطمه ..فاطمه است💌 ببین اسمای جدید ب هرحال بعد مدتی خز میشن.. ولی بعد این همه سال هنوز فاطمه ص ...

الان شما از اونی که به اسی توهین کرده که بدتر شدی🙄 اسم خز نمیشه سلیقه آدما متفاوته. اینو بفهمید که با حرفاتون دیگرانو ناراحت نکنید . اون اسمایی که از نظر شما یه مدت دیگه خز میشه برای اونا جذابیت داشته و قراره یک عمر ازش استفاده کنن

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه فاطمه اوله💌 تازه میخام ببینم روز حسابرسی همون خانوم باید دست به دامن اون بانو که فک میکنه اس ...

اره همیشه اول هست . فکرشو بکن هنوزم بیشترین اسمی هست ک ثبت میشه حتی تو سال های اخیر . بانو ک حرف نداره  کلا حسابش جداست دمش گرم❤

فقط خدا و دیگر هیچ ....
الان شما از اونی که به اسی توهین کرده که بدتر شدی🙄 اسم خز نمیشه سلیقه آدما متفاوته. اینو بفهمید که ...

این واقعیته...بعضی اسما پایه و اساس خاصی ندارن...مادر و پدر وظیفه دارن اسم خوب و با ریشه انتخاب کنن...

توهینم‌نکردم منظورم به اسمای مرسوم نبود

این دختر 
یعنی برای همین عضو شدی و تاپیک زدی که در مورد اسمت سوال کنی و یه عده معلوم الحال توهین به حصرت زهراس ...

نه خیلی وقته به این فکر بودم بعد من همیشه تو نی نی سایت بودم منتهی عضو نمی‌شدم عزیز ❣