2777
2789
عنوان

بنظر شما..... لطفا جواب بدین😞😞

52 بازدید | 7 پست

من پاهام خواب می‌ره دوساعت نشسته بودم تومسجدوخسته شدم پاهامودرازکردم بنظرتون این اشکال داره چادرمم انداختم روش. حالا سرهمین پادرازکردن من دعواشده باشوهرم  که چراپاتودرازکردی .مادرش خبرداد میگه مردم فکرمی‌کنن کم داری.واقعاشماببینیدکسی پاشودرازکرده فکر میکنید عقب موندس؟

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....

برای طرز فکر مادرشوهرت متاسفم    مگه زن نباید پاشو دراز کنه عجب    

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
برای طرز فکر مادرشوهرت متاسفم    مگه زن نباید پاشو دراز کنه عجب    

تازه من باردارم .کم.خونی ام دارم .برای همه چیزم حرف درست میکنن

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه خو مادرشوهر خبر چینت ما زنا نباید نفس بکشیم کلا باید بمیریم  طرز فکر ملت پاتو دراز کردی بلند حرف زدی حقت اینه که سرتو ببرن بزارن رو سینت من ریدم تو این مردا

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
تازه من باردارم .کم.خونی ام دارم .برای همه چیزم حرف درست میکنن

خیلی بده  بمیرم برات اخی

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
راست میگه خو مادرشوهر خبر چینت ما زنا نباید نفس بکشیم کلا باید بمیریم  طرز فکر ملت پاتو دراز کر ...

واقعا دیگه خسته شدم برنامه چیرگی میدن .نمیتونم کاری کنم چون میترسم نکنه حرف درست کنن

واقعا دیگه خسته شدم برنامه چیرگی میدن .نمیتونم کاری کنم چون میترسم نکنه حرف درست کنن

این اشغالارو از مجا پیدا میکنین اخه

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
این اشغالارو از مجا پیدا میکنین اخه

ازشانس وبخت بدمون