2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم 😣

437 بازدید | 31 پست

مامانم بشدددددت شخصیت فرسوده و سمی و حال بهم زنی داره ازش متنفررررریم

تحقیر،فحش،کفر،خانه داری و آشپزی ضعیف

محدودکننده ،مرررریض و سمی 

همش من و خواهرامو حبس میکنه توخونه 

بابام کنارش ارامش نداره 

بوی بد میده هفته ای یبار میره حموم 

و همممممش اتفاقات ۶سال پیش ک بد بودن 

سرکوب میزنه بهمون 

ی آدم مقایسه ای 

میدونم می‌گید مادره اما کافیه بفهمه منی ک۲۴سالمه باکسی درارتباطم کاری میکنه ک طرفم ازم فراری بشه 

ازبیرون عااالیه اما توخونه ی موجود بیرحم و خونخوار و چندش اوره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ی دعای زبانبند کردم براش طلسم، گفتن باید گردنم آویز باشه تااثر کنه بخدا یک ماه گفتم ول کن بزار خدا درستش میکنه اما هرکاری کردم وحشی تر شد منم میخوام طلسمشو اجرا کنم😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چی بگم چند سالشه😔

۳۹

اصلااااا شبیه همسناش نیست 

اصلا موندم این زن عقل و قلب داره؟؟؟؟؟؟؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
خب شاغل بشین و کم کم مستقل شو. سن مناسبی هستین

فک کن جلو همهههه چیمو میگیره بعد حبسم میکنه توخونه و تحقیرم میکنه 

تا گریه میکنم خوشحال میشه😰😰😰😰🥺

والا نمیتونم قضاوتت کنم ایشالا مشکلت حل شه❤

مرسی ک درکم میکنی 

بخدا لرزش دست گرفتم و اینقد افسرده شدم ک شبا همش فکر و خیالم 

😞

۳۹ اصلااااا شبیه همسناش نیست  اصلا موندم این زن عقل و قلب داره؟؟؟؟؟؟؟

گلم بهترین راه اینه خودت باهاش حرف بزنی 

بگو مامان به خودت برس موهاتو رنگ کن اصلاح ابرو کن بیا یه روز با هم دیگه به خونه زندگی برسیم تمیز کنیم مرتب کنیم باهاش شوخی کن نزدیکش شو بگو اگه به خودت برسی بابا هم بیشتر خوشش میاد 

بگو یه جا مطلب خوندم راجبه کسایی که کفر میگن موهای تنم سیخ صد تو دیگه نگو بقیه مسخره میکنن  ...

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
نکنی . طلسم رو زندگی خودت هم اثر منفی رو میذاره .  اگه دعای قرآنی باشه ایراد‌نداره

تو جمله ش نوشته زبانبند برا فلانی دخترفلانی

فک کن جلو همهههه چیمو میگیره بعد حبسم میکنه توخونه و تحقیرم میکنه  تا گریه میکنم خوشحال میشه😰 ...

میفهمم ابجی. منم یه پدر به شدت بد اخلاق دارم که ابروی مارو پیش فامیل و همسایه برده. یکاری باهاش کردم موش شده. اینقد باهاش دعوا کردم. اگر شاغل باشی نمیتونن محدودت کنن و شجاعتت چندبرابر میشه

ما همه سربازیم در پادگان سرسخت روزگار.
گلم بهترین راه اینه خودت باهاش حرف بزنی  بگو مامان به خودت برس موهاتو رنگ کن اصلاح ابرو کن بیا ...

اینقد ازش سیاه شدم ک دلم نمیخواد همکارام بشم باهاش 

بعد اگ اینارو بهش بگم شروع میکنه ب گفتن عیب و ایرادام 

مثلا خاله هام همه چیو بهش میگن اماهمش چند روزه بعدش بدترمیشه