georgina_rodriguez مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1723 عنوان عمل دیسک گردن 200 بازدید | 7 پست کسی رو میشناسین عمل دیسک گردن کرده باشه؟ عملش سخت و خطرناک نیست؟ دوره نقاهت و ایناش سخت و طولانیه یا نه؟ من مادرم باید عمل کنه 1401/05/14 | 20:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستییییل عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 724 گردن نه ولی بابام تو سن بالا عمل دیسک کمر کرد همه هم خیلی ترسو نده بودنمون ولی خدا روشکر خیلی زود ب راه افتاد و عملش هم یه ساعت اینا بیشتر نبود یه روزم بستری شد
georgina_rodriguez مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1723 گردن نه ولی بابام تو سن بالا عمل دیسک کمر کرد همه هم خیلی ترسو نده بودنمون ولی خدا روشکر خیلی زود ب ... اتفاقا من مادرم دیسک کمرم باید عمل کنه😅 قبلا هم عملشو داشته ولی گردن عمل نکرده میخواستم ببینم چجوریه
هستییییل عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 724 اتفاقا من مادرم دیسک کمرم باید عمل کنه😅 قبلا هم عملشو داشته ولی گردن عمل نکرده میخواستم ببینم چجوری ... ایشالا خیره تازه من حس میکنم گردن آسون تر باید باشه
georgina_rodriguez مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1723 ایشالا خیره تازه من حس میکنم گردن آسون تر باید باشه منم شنیدم گردن اسون تره ولی بازم نگرانم راستش🥲ایشالا سخت نباشه اینجور جراحیها که نزدیک نخاع هستن
هستییییل عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 724 منم شنیدم گردن اسون تره ولی بازم نگرانم راستش🥲 ایشالا سخت نباشه اینجور جراحیها که نزدیک نخاع هستن نه نترس عزیز دلم بسپار بخدا منم خیلی میترسیدم همه میگفتن عمل نکنید دیگه زمین گیر میشه ولی الان عالیه دردم نداره ولی یه مدت مراقبت داره دیگه
georgina_rodriguez مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1723 نه نترس عزیز دلم بسپار بخدا منم خیلی میترسیدم همه میگفتن عمل نکنید دیگه زمین گیر میشه ولی الان عالیه ... خداروشکر که خوب شدن الانولی بازم هرچی باشه میگن عمل کنیم خیلی بهتره و کم خطر تره😅امیدوارم پدرت خوب باشه همیشه❤️
هستییییل عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 724 خداروشکر که خوب شدن الان ولی بازم هرچی باشه میگن عمل کنیم خیلی بهتره و کم خطر تره😅 امیدوارم پدرت ... ایشالا مادر شما هم گلم عملش عالی پیش میره خدا رو یادت نره صدا بزنی من واقعا اعتقاد دارم