2777
2789

سایه دوست یعنی اینکه نور کم بخوان؟

فکر کنم سانسوریا و زامیفولیا به نور کم مقاوم هستن

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایه دوست یعنی اینکه نور کم بخوان؟ فکر کنم سانسوریا و زامیفولیا به نور کم مقاوم هستن

سانسوریا  دارم واقعا بهترین گیاه اپارتمانی هست خیلی زود پاجوش میزنه عاشقشم 🥰

این گل منه که الان 3 ساله همینه، اصلا رشد نمیکنه، 

این فکر کنم بالغ باشه دیگه بیشتر این رشد نمیکنه گلدونش و خاکش رو عوض کن که زود زود پاجوش بده هر چی گلدون تنگ باشه زودتر پاجوش میده  این گلدون برای پتوس و دیفن باخیا اکثرا خوبه

این فکر کنم بالغ باشه دیگه بیشتر این رشد نمیکنه گلدونش و خاکش رو عوض کن که زود زود پاجوش بده هر چی گ ...

واقعا، پس میزارم تو گلدون کوچیکه، مرسی از اینکه بهم گفتی عزیزم، دستت درد نکنه خواهرجونم❤️❤️❤️🙏🙏🙏

گلدونشو کوچکتر کنم یا تو همین گلدون باشه، کلی گل داشتم همشون خراب شدن، 🥺 

اره یکم فقط یکم دارچین بزن که حشره نزنه هفته یکی دو بار اب بده گلدونش اصلا خوب نیس  پتوس و سانسوریا پاکوتاه نگهداریش هم اسونه همم رشدش خونه این دوتا گل رو بخر ضرر نمیکنی 

واقعا، پس میزارم تو گلدون کوچیکه، مرسی از اینکه بهم گفتی عزیزم، دستت درد نکنه خواهرجونم❤️❤️❤️🙏🙏🙏

اون گلدون بزرگه رو پتوس بکار من قلمه زدم عالی شده 

اون گلدون بزرگه رو پتوس بکار من قلمه زدم عالی شده 

وای خیلی قشنگه، پتوس داشتم خیلی بزرگ شده بود رشدشم خیلی خوب بود، متاسفانه تو اسباب کشی پارسال داغون شد رفت. من عاشق گل و گیاهم ولی حیف که دستم اصلا نمیشه و خراب میشن

وای خیلی قشنگه، پتوس داشتم خیلی بزرگ شده بود رشدشم خیلی خوب بود، متاسفانه تو اسباب کشی پارسال داغون ...

منم به دستم نمیاد کاشتن ولی از رو نمیرم هی قلمه میزنم هی قلمه میزنم تا یکیش بشه🤣🤣

منم به دستم نمیاد کاشتن ولی از رو نمیرم هی قلمه میزنم هی قلمه میزنم تا یکیش بشه🤣🤣

ای جانم، خیلی خوبه عزیزم، مرسی از تاپیک قشنگت، با دیدن گلهای قشنگت روحم تازه شد، بازم ازت ممنونم خواهر جونم❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹