2777
2789
عنوان

کسی بوده .....

117 بازدید | 17 پست

بدون اجازه خانواد شوهر و همسر جهاز ببره و مهریه اجرا بزاره 

من همسرم خونه ترک  کرده ـ

و  گفته جهاز ببر   و برو 

حالا  با پدرش صحبت کردم  گفته هر چی صلاح خودته راستش اوناچون میدونن  مقصر  پسرشون  هست  و از پس  پسرشون برر نمیان   و حرفی ندارن    ک من تنهام و پسرت مسولیت نداره  میخام جهاز ببرم خونه بابام اونجا زنرگی کنم  اون قبول کرده )) هدف من  طلاق هست (((

چون شوهرم من دق داده  و اخلاق نداره وقت صرف ما نمیکنه   و خیلی عصبی میکنه منو از ۲۵تیر خونه ترک کرده 

ـخلاصه   اینو بگم    جهاز همسرم فقد     ماشسن لباسشو و یخچال تلوزیون  بود 

ـ ک تو اتش  سوزی سوخت ـــ

و برام خیر  ها کمک کردن    یخچال و ماشین  خریدن 

این یعنی جهاز شوهرم حساب میشه ؟؟

چون وقتی خیر ها میگفتن    چ چیزی لازم داری  من وقتی  میگفتم شوهرم میگف ن نمیخاد بگی زشته یا رنگ  نورد نظر رو از من میخواستن  انتخاب کنم ــ  حالا  من دیشب صورت جلسه نوشتم 

و گفتم ترک منزل کرده و گفته برو  و جهازم گفته ببر 

ـ  همسرم مواد مخدر مصرف میکنه ماری جوانان 

ـوووو.... 

این هارو قشنگ ب پلیس گفتم   نونه از بنگ  ها قایم کردم یا چاقو ...   برای مدرک  ایا کمک میکنه 

هنوز شوهرم نیومده .... حتی پول نمیده   

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم از مامور بپرس

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

اولا که اره اون صورتجلسه مدرک محسوب میشه به شرطی که تو صورتجلسه کلانتری دقیقا نوشته باشن که چه چیزهایی بردی وگرنه میتونه به جرم سرقت ازت شکایت کنه یعنی ادعای الکی بکنه که وسایل اونم بردی

دوم اینکه اون وسایلایی که خیرین براتون خریدن هبه هست و درواقع متعلق به جفتتونه.نظر شخصی من اینه ک ببرشون چون در هرحال سرقت نیست میشه مال مشاعی متعلق به هردوتون.نهایتش اینه که اگه ادعایی کرد میتونی پولشونو بهش بدی مثلا نصف قیمت اون وسایلارو.

اولا که اره اون صورتجلسه مدرک محسوب میشه به شرطی که تو صورتجلسه کلانتری دقیقا نوشته باشن که چه چیزها ...

عزیزمومیشه اون تاپیکی ک    گفتم کسب اینو  برام بخونه اون صورت جلسه  من زیاد نفهمید و دستخت خوانا نبودد

میشه بخونی و   نتجیه بگی        

در مورد شما تمام اون موارد قابل انجامه ولی اول باید ببینید چی می خواید 

مثلا به نظر من بهترین کار اینه که وسایل رو با صورتجلسه کلانتری و تاییدیه پدر و مادرش خارج کنید که به صورت کتبی شهادت بدن که اینا وسایل خودتون بوده و پسرشون خودش اجازه داده که شما جهیزیه تون رو خارج کنید فعلا اون موارد هبه رو هم ببرید در نهایت به جرم دزدی نمی تونه ازتون شکایت کنه چون شاهدین بر رضایت همسرتون در خارج کردن وسایل شهادت دادن هرچی شاهد بیشتر باشه بهتره کلا کسایی که از قضیه خبر دارن شهادت بدن ته تهش شوهرتون شکایت می کنه که اموال اون رو برداشتین که باید ثابت کنه و دو سال بدوه  دنبالش ولی قبل از خارج کردن مطمئن بشید که سیاهه جهیزیه با اموال خارج شده همخوانی داشته باشه اگر در موارد دیگه هم کمک خواستین من در خدمتم

اول جهاز و صورت جلسه منظورمه

اون مواردی که گفتم رو رعایت کنید نگران بردن جهاز نباشید اون تقریبا اوکیه فقط برای بردن وسایل از خونه باید اجازه شوهرتون رو قانونا اثبات کنید 

اون مواردی که گفتم رو رعایت کنید نگران بردن جهاز نباشید اون تقریبا اوکیه فقط برای بردن وسایل از خونه ...

عزیزم  همسرم        ب گفته خودش      ک   جهاز ببر  و ب پدرش   گفتم  قبول کرده   دیشب ب پلیس گفتم تو صورتدجلسه   نوشته ولی  بابت امضا  صحبتی نکردم

اون مواردی که گفتم رو رعایت کنید نگران بردن جهاز نباشید اون تقریبا اوکیه فقط برای بردن وسایل از خونه ...

خوب همسرم     اخلاق روان نداره    و ترک کرده منزل روقید و شرطی ب زندگی نداره   فکر نکنم  ب چهار تا وسیله   قید  داشته باشه اینو بگم   این     یخجال ماسین لباسشوی   واسم  هدیه دادن 

تقریبا   سه چهار ماه پیش  جهازش  اتش گرفت ازرمنم مقداری سوختن 

ولی از  همسرم بیشتر سوختن 

حالا     یهجال  تلوزیون .. ماشین ......

هدیه دادن برای من