2777
2789
عنوان

امواج جدایی.....

671 بازدید | 56 پست

حالا من موندم و یه کنج خلوت؛

که از سقفش غریبی چکه کرده...💔

تلاطم های امواج جدایی

زده کاشونمو صد تکه کرده....😭💔

توانشو ندارم دیگه😭😭😭

خدایا بسه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

دلت پیش دلم بذار .... 

والله ک واسه  من  زندگی  سخته

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دلت پیش دلم بذار ....   والله ک واسه  من  زندگی  سخته

خیلی سخته خیلییی 

بخدا ک اگ تیر بکنن ت چشام اگ تیغ بکشن رو دستم بازم پیش درد دلم هیچی نیس دردی ک دلم دار بزرگتره 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
مثل من

😭💔بمیرم

خیلی سخته خیلییی  بخدا ک اگ تیر بکنن ت چشام از تیغ بکشن رو دستم بازم پیش درد دلم هیچی نیس دردی ...

عزیزم ... آخ ک شبااا احساس میکنم امشب شبه آخره از بس درد دارم ....  

آخ ک چقدر میگم خدا منکه نفسم رفتاآاااااا...  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم ... آخ ک شبااا احساس میکنم امشب شبه آخره از بس درد دارم ....    آخ ک چقدر ...

من ارزوم بمیرم حتی همه چیزام اماد کردم واس مردنم 

هر شب میگم خدایا صب بیدارم نکن باشه؟

من ارزوم بمیرم حتی همه چیزام اماد کردم واس مردنم  هر شب میگم خدایا صب بیدارم نکن باشه؟

منم ۳ هفته اول خواستم خود کشی کنم  

۳ هفته بعدشم مث مُرده فقط التماس کردم بمییییرم ب مرگ طبیعی 

حالا   چندین ماهه  از گریه و حال خراب و سر درد قرص دکتر مغز و اعصاب میخورم . 

دیگه     با همه حال بدی و گریه هام کلاس ورزشمو میرم ...  

خوشبخت بشه آمین

منم ۳ هفته اول خواستم خود کشی کنم    ۳ هفته بعدشم مث مُرده فقط التماس کردم بمییی ...

من چندماهه ت فکر مردم  دیگ تحملشو ندارم زنده موندم هیچ حسن خوووبی نداره

امیدوارم خوشبخت و اروم باشی💓

من چندماهه ت فکر مردم  دیگ تحملشو ندارم زنده موندم هیچ حسن خوووبی نداره امیدوارم خوشبخت و اروم ...

منم ۶ ماهه اصلا آروم نشدم  

من ارزوم بمیرم حتی همه چیزام اماد کردم واس مردنم  هر شب میگم خدایا صب بیدارم نکن باشه؟

منم مثل تو خواهر سنی ندارم اما از درد میمیرم با چشم خودم میمیبینم شوهر میره پیش زنی اما نمیتونم کاری کنم

عزیزم قوی باش گاهی باید با یه حسرت همه عمر سر بکنی.

چه میشه کرد گاهی آدما زورشون نمیرسه به تقدیر

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞