2777
2789

بله عزیزم اگه کامل دفع بشه تا چند روز بعدش خونریزی داری. برای من که اینطوری بود. اگه دفع نشده زعفرون و کنجد سیاه دم کن روزی ۴لیوان تا ۶لیوان بخور .کامل دفع میکنه

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم اگه کامل دفع بشه تا چند روز بعدش خونریزی داری. برای من که اینطوری بود. اگه دفع نشده زعفرون ...

ممنون از راهنماییت عزیزم،درد هم داشتی تا چند روز بعدش با وجود اینکه کامل دفع شده بود؟

ممنون از راهنماییت عزیزم،درد هم داشتی تا چند روز بعدش با وجود اینکه کامل دفع شده بود؟

خواهش میکنم.وقتی کامل دفع شد دیگه درد زیاد نداشتم، معمولی بود.

تا میتونی به خودت برس و بدنت رو تقویت کن. 

میشه بپرسم علت سقط چی بود؟

چه جوری سقط داشتین؟

من دوتا توی ۹هفتگی جنین ایست قلبی میکرد و نیفتادن به خونریزی با خوردن چیزایی که گفتم دفع میکردم. یکی هم توی ۶هفتگی توی بیمارستان معاینه داخلی کرد افتادم به خونریزی و دوباره همون کارها رو انجام دادم و سقط کامل انجام شد