2777
2789
عنوان

میوم ۹ میلی متری

290 بازدید | 8 پست

بچه ها توی سونوم میوم ۹ میلی متری دیده شده یعنی چی؟ خطرناکه؟ ممکنه بخاطر این باشه که باردار نشدم؟ راه حلی دارین؟ دارویی چیزی؟

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

شیاف لَیابل از عطاری دو بسته بگیر بعد از پاکی  یک شب در میون موقع خواب  بوسیله اپلیکاتور قرصی  یکیش رو بزار انتهای رحمت  نوار بهداشتی هم بزار  دو بسته  20 روز طول میکشه تایم استفاده اش  نزدیکی هم نداشته باش این مدت  تموم کیست و عفونتها و میوم رو دفع  میکنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

مامان منم داشت 

بزرگ م بودن

داداش م رو با میوم ها آورد

الان داداشمم ۱۹ سالشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داخل سونو های بارداری متوجه شدم میوم 6 سانتی دارم. بعد از زایمان دکترم گفت چون میخوای تا دوسالگی شیر بدی نمیتونم دارو بدم پس  تا زمانی که اذیتت نکرده نیاز به درمان نداری. تازه دخترم دوسال تمام شده باید برم ببینم اوضاعش چه جوره

منم این بار تو سونوم میوم ۹میلی بود. خیلی کوچیکه. دکتر به من گفت اصلا مهم نیست، فکرشو نکن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم این بار تو سونوم میوم ۹میلی بود. خیلی کوچیکه. دکتر به من گفت اصلا مهم نیست، فکرشو نکن

خداروشکر خیالم راحت شد البته به من گقتن نداشتن سابقه بارداری باعثش میشه من بعد حدودا ۷ سال الان ۴امین ماه اقدامم بود که متاسفانه نمیدونم چرا نمیشه 🥲

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
خداروشکر خیالم راحت شد البته به من گقتن نداشتن سابقه بارداری باعثش میشه من بعد حدودا ۷ سال الان ۴امی ...

من یه بارداری داشتم. هیچ وقتم نداشتم تاحالا، نمیدونم از کجا پیداش شد.

ان شاءالله زود باردار میشی عزیزم. 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من یه بارداری داشتم. هیچ وقتم نداشتم تاحالا، نمیدونم از کجا پیداش شد. ان شاءالله زود باردار میشی عز ...

شما بعد چند ماه اقدام باردار شدین؟

شما بعد چند ماه اقدام باردار شدین؟

من مشکل داشتم، طبیعی باردار نشدم. آی وی اف کردم