2821
2789
عنوان

حالم بد😓😓

131 بازدید | 7 پست

چند سال پیش همسرم یکیو میخواسته با مخالفت خانواده ها بهم نرسیدن. دوره عقد بهم برگشتن من نتونستم جداشم و اونا ازهم مجدد جداشدن. پارسال باهمسرم دعوا داشتیم برگشت بهم گفت تو که بعد عقد میدونستی من یکیو تو گذشته میخواستم چرا نزاشتی بری. الان میخوام تلافی کنم. اون خانم متاهل شده الان زندگیه خودشو داره الهی ب حق همین روزها سیاه بخت بشه بزرگ شدن بچه شو نبینه. الان من چجوری تلافی کنم؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم  ولی مشکل همسرته نه اون خانوم باید همسرت ترس از دست دادنتو داشته با ...

اون خانم مقصر نیست؟ وقتی میدونه طرفش دیگه بایکی دیگه ازدواج کرده هی زنگ نزنه التماسش نکنه؟ حتی رابطه جنسی هک داشتن خانم راحت ترمیم کرد رفت ازدواج کرد.. یه روزی هرچی عکس لختی داره میفرستم برای شوهرش

اون خانم مقصر نیست؟ وقتی میدونه طرفش دیگه بایکی دیگه ازدواج کرده هی زنگ نزنه التماسش نکنه؟ حتی رابطه ...

چرا مقصر هست ولی اگر شوهر شما آدم باشه خیانت نمی‌کنه فرضا این خانم دور بشه صد تا زن دیگه هستن که می‌تونن با شوهر شما بریزن رو هم منتها شوهر شما مهمه که تعهد داره یا نه 

واقعیتش اون قدر شرایطت سخته که من نمیتونم چیزی بگم من اگر شرایطشو داشتم یه کاری واسه خودم جور می‌کردم مهریه مو اجرا می‌ذاشتم و طلاق می‌گرفتم اگر بچمو دوست داشتم می‌گرفتم اگرم نه به باباش می‌سپردم قبل از طلاقم تا میتونستم شوهرمو می چاپیدم و تو قرض و وام می‌ذاشتم و مجبورش می‌کردم چیزایی برام بخره که بعدن باهاش راحت تر بتونم بارمو ببندم

حامی بودن پدر و مادر مهم نیست بلاخره بچشونی باید پذیرا باشند فوقش چند وقت غر می‌زنن 

و البته خیلی بده توصیه هم نمی‌کنم ولی من آدمی نیستم که کسی رو به کارما بسپرم قطعا زهرمو ناشناس به اون خانوم میریختم جوری که نفهمه زندگیش چجوری پاشید 

2824
2823
2791
2779
2792