2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر شرایط دبیری ولی علاقه مهمه مثلا من پرستاریو ترجیح مبدم چون کار تو بیمارستانو دوست دارم

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

هر دو خوب و برای یه خانم مناسب

باید علاقه ات در نظری بگیری که در برابر سختی که هر کدوم دارن در نهایت کم نیاری

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
علاقه هر دو خوبن

علاقم پرستاریه اما علاقه کافی نیست 

اگه چند سال دیگه متاهل بشی میگن خیلی سخت میشه و من اینو نمیخوام

حالا میخواستم بدونم که میشه با سختی هاش کنار اومد یا نه؟ 

مجرد بودن پرستاری خیلی خوبه امل متاهل شدن فرق داره

من معلمم برای متاهلی معلمی خوبه هم حقوق داری هم تعطیلات تابستان

جسارتا حقوقش چجوریه؟ من شنیدم در هفته 24ساعت کار کنی حقوقش5تومنه، اگه بیشتر کار کنی چقدر افرایش پیدا میکنه؟

سختی های معلمی چیه؟ میشه بهم بگین؟ 

ممنونم ❤️🤧

از نظر شرایط دبیری ولی علاقه مهمه مثلا من پرستاریو ترجیح مبدم چون کار تو بیمارستانو دوست دارم

والا علاقه که دارم اما چند بار رفتم بیمارستان چندان اوضاع باب میل نبود

هر دو خوب و برای یه خانم مناسب باید علاقه ات در نظری بگیری که در برابر سختی که هر کدوم دارن در نهای ...

دقیقا میترسم کم بیارم برای پرستاری 😪

بقیه رشته ها هم تحقیق کردم، همشون شیفت دارن

علاقم پرستاریه اما علاقه کافی نیست  اگه چند سال دیگه متاهل بشی میگن خیلی سخت میشه و من اینو نم ...

معلمی هم همینطوره درسته از نظر فیزیکی راحت تره اما صبر و حوصله میخواد با ۳۰ تا بچه باید سر و کله بزنی

من چند تا همکلاسی دارم همش تو فکر انصرافن

راجب پرستاری هم با پرستارا مشورت کن 

میگن اگه عاشق پرستاری باشه سختیاشم برات قابل تحمله

خانم معلم 👩🏻‍🎓
معلمی هم همینطوره درسته از نظر فیزیکی راحت تره اما صبر و حوصله میخواد با ۳۰ تا بچه باید سر و کله بزن ...

درسته هر دو صبر و حوصله میخواد اما نسبت به هم دبیری خیلی راحت تره

دوستای شما میخوان از دبیری انصراف بدن؟ 

میدونم علاقه سختی ها رو کم میکنه اما باید اینو در نظر داشته باشم که متاهل شدن و بچه دار شدن مسئولیت داره 

خودم میتونم سختی ها رو تحمل کنم اما بچه یا همسر نه

دقیقا میترسم کم بیارم برای پرستاری 😪 بقیه رشته ها هم تحقیق کردم، همشون شیفت دارن

ما نمیتونیم بگیم کدوم رو بری خودت با علاقه و فکر انتخاب کن طوری که اگه هزار بار برگردی عقب پشیمون نشی ونگی کاش نظر نمیپرسیدم

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃