2777
2789
عنوان

سرطان

273 بازدید | 7 پست

من بابام سرطان داره باید یه مدت بیمارستان بستری باشه تحت نظر دو تا بیمارستان میتونیم بسری کنیم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنیم اصفهان هم هستیم اولیش بیمارستان فقط مربوط به خون و سرطان هست  و بهمون نزدیک تره بیمارستان امید و بیمارستان دوم دیگه فقط مخصوص به سرطان نیست همه چی هست ولی اونجا آشنا داریم حالا نمیدونیم کدوم ببریمش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله هر بیمارستان یکه بستری میشن سلامت از اونجا بیان بیرون و بیماریشون درمان شده باشه 

من نمیدونم عزیزم اما جایی که کادر دلسوزتری داشته باشه خیلی بهتره چون روحیه دادن تو بیمارستان خیلی تاثیر داره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ایشالله هر بیمارستان یکه بستری میشن سلامت از اونجا بیان بیرون و بیماریشون درمان شده باشه  من ن ...

بله درسته یکم میگم چون خودش نمیدونه بیمارستانی که فقط مختص سرطان باش کلا روحیه رو ازش میگیره 

دکتر که هر دو جا دکترش یکی هست و برای این قراره زیر نظر باشه که بعد بریم تهران برای پیوند مغز استخوا ...

خب اگه آشنا به دردبخور هس

اونجا ببرید

ولی چون خودتون از نزدبک میبینید  بهتر تصمیم گیری میکنید تا ما

ایشالا زود خوب بشن