2777
2789

اگه توانش داره بره سمپاد چون یکم سخته ولی به احتمال زیاد آینده خوبی برای کنکور داره

من خودم نمونه دولتی انسانی درس می‌خونم راضیم

برای منابع هم کتاب تست بگیرین

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه توانش داره بره سمپاد چون یکم سخته ولی آینده خوبی برای کنکور داره من خودم نمونه دولتی انسانی درس ...

شما راضی دختر منم نمونه انسانی قبول شده فردا میخوام برم ثبت نامش کنم نمیدونم چرا مرددم خودش خیلی تردید داشت بین رشته ها ولی الان مصمم شده بره انسانی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما راضی دختر منم نمونه انسانی قبول شده فردا میخوام برم ثبت نامش کنم نمیدونم چرا مرددم خودش خیلی ترد ...

کدوم شهر هستین؟

به مدرسه ی ما میگن نمونه ی فرهنگ چون فقط مختص رشته ی انسانی هست یعنی کل ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ فقط انسانی داریم...بله خداروشکر راضیم

ببینید وقتی علاقه باشه سختی راه هموار تر می‌کنه اگر دخترتون دروس این رشته رو مثل منطق و تاریخ و جغرافیا و عربی و ... دوست داره بذارید بره ولی اگه مثلا به دروس رشته ی ریاضی یا تجربی علاقه داره اجبارش نکنید بذارید هر رشته‌ای که خودش دوست داره بره حتی هنر

من امسال میرم یازدهم با اینکه امسال کم کاری کردم و معدلم زیاد خوب نشد ولی از انتخابم پشیمون نیستم چون آینده شغلیم توش می‌بینم و واقعا دوست دارم که بهش برسم

کدوم شهر هستین؟ به مدرسه ی ما میگن نمونه ی فرهنگ چون فقط مختص رشته ی انسانی هست یعنی کل ۱۰ و ۱۱ و ۱ ...

ما مشهدیم دختر منم نمونه فرهنگ قبول شده مدرسه مصلی نژاد من هر رشته بخواد بره حمایتش میکنم تصمیم با خودشه فقط اطلاعاتی ندارم میدونی چون من خودم بشدت تو دروس انسانی مثل عربی و تاریخ و جغرافی مشکل دارم دیدم به انسانی خوب نیست ولی این و بخودش نمیگم که تو انتخابش تاثیر نذاره مدارس نمونه فرهنگ خوبن ایا برای دانشکاه انایاز خاصی دارن مثلا دانشگاه فرهنگیان

ما مشهدیم دختر منم نمونه فرهنگ قبول شده مدرسه مصلی نژاد من هر رشته بخواد بره حمایتش میکنم تصمیم با خ ...

عزیزم منم مشهدم😅 کدوم شعبه‌اش؟ آرمینه ، آرمیتا ... ؟

معلم ها و دوستاش هستن که بهش کمک کنن تو درساش و همچنین کتاب‌کار

خب باهاش صحبت کنید ببینید به چه درس هایی علاقه داره و دوست داره در آینده شاغل بشه یا نه بعد براساس این معیارها انتخاب رشته کنه

آره مدارس خوبین برای قبولی تو رشته ی خوب تو کنکور اول تلاش و پشتکار خودش مهمه دیگه

عزیزم منم مشهدم😅 کدوم شعبه‌اش؟ آرمینه ، آرمیتا ... ؟ معلم ها و دوستاش هستن که بهش کمک کنن تو درساش ...

واقعا ارمینه تو فلاحی 

عزیزم منم مشهدم😅 کدوم شعبه‌اش؟ آرمینه ، آرمیتا ... ؟ معلم ها و دوستاش هستن که بهش کمک کنن تو درساش ...

درسای انسانیش خوبه بجز معارف بقیش و ۲۰ شده

چه جالب مدرسه ی منم همین جاست تشریف بیارید ببینید مدرسه و مدیر رو ان‌شاءالله خیالتون راحت میشه😄

موفق باشی انشالله که به هدفت برسی