2777
2789
اگر سخن بشه برای همه سخت میشه آسون هم بشه برای همه آسون میشی در نهایت رتبه ای رو میگیری که در حدس هس ...

آها مشکلت اینجاست ک فک می‌کنی برای همههههه پس نمیدونی پول بده نمره بخر یعنی چی نگو که تو مملکت ما ممکن نیست

✨happy to light and that's enough

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشت بودم واقعا هیچی ب اسم عدالت آموزشی وجود نداره

عدالت تو ایران !

بیشتر شبیه جوکع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نگوو🥺 آره پشتم ، ینی دیگه نمیخونی ؟ چه رتبه ای آوردی؟ 

فک نکنم البته من از اول باید میرفتم هنرستان اشتباه کردم رفتم تجربی استدلالم این بود که نمرات راهنماییم بالاست و بچه های خفن مدرسه میرن تجربی من هم برم

شیمی و فیزیک ب چه درد پزشک میخوره؟ مثلا میخواد بشینه وسط عمل تندی حساب کنه؟؟ ربطی نداره این ی آزمون ...

یه درسی هست توی پزشکی اسمش فیزیک پزشکیه،توی دندونپزشکی هم یه سری چیزلی فیزیک بدرد میخوره ،همچنین اهمیت شیمی هم پزشکی وهم دندون فارماکولوژی دارن ،داروسازی هم که کلا اینجور چیزاست

آها مشکلت اینجاست ک فک می‌کنی برای همههههه پس نمیدونی پول بده نمره بخر یعنی چی نگو که تو مملکت ما مم ...

همون کنکورش  هم همینه هر سال سوال ها کنکور لو میره تو دانشگاه ها صندلی میفروشن و کلی کار دیگه اکرم بخوان تصویب کنم سختگیری بیشتر میشه

یه درسی هست توی پزشکی اسمش فیزیک پزشکیه،توی دندونپزشکی هم یه سری چیزلی فیزیک بدرد میخوره ،همچنین اهم ...

سینماتیک... الکتریسیته...مغناطیس... فشارو و.... به چه دردی میخوره؟ انتگرال دیفرانسیل...مثلثات...و....

فک نکنم البته من از اول باید میرفتم هنرستان اشتباه کردم رفتم تجربی استدلالم این بود که نمرات راهنمای ...

آها خب به جاش میخوای چیکار کنی؟

رتبت بالاست؟

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
همون کنکورش  هم همینه هر سال سوال ها کنکور لو میره تو دانشگاه ها صندلی میفروشن و کلی کار دیگه ا ...

ببین وقتی ی خونه دیواراش سسته هرچی تعداد اتاقارو بیشتر کنی خونه زودتر ویران میشه کنکور ایران هم همینه سسته دیواراش هرچی پیچیده تر ش واسه اونی ک از جای پایین جامعه میاد سخت‌تر میشه باید مینیمال ترین حالت ممکن باشه نه ک پیچیده شه