2777
2789
باباچتونه شما ها یه تصمیم درست حسابی هم که تو این مملکت گرفته شده شما لغو کنین آخر سر

معلومه کلاس دهم یازدهمی حالا کنکور دادی میفهمی ی تصمیم درست تو مملکت گرفتع شده اینه 

✨happy to light and that's enough
میگن امضا ها جمع بشه تاثیر داشته باشه شاید 

چقدر برای دوره کرونا که امتحانا مجازی باشه امضا کردیم،اتفاقی افتاد؟ نه هیچ تغییری نکرد

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه کلاس دهم یازدهمی حالا کنکور دادی میفهمی ی تصمیم درست تو مملکت گرفتع شده اینه 

چرا من هنو امید دارم این طرح اجرا نمیشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خواهرم کنکور داره الان چندمین ساله که پشت کنکوره بنده خدا روز وشب داره بی قراری میکنه برای مصوبه کنک ...

کنکور شده ی مارکت ی تجارت ی بیزنس کثیف با این مصوبه بدبختیاش بیشتر هم میشه

نه عزیزم نه دهمم نه یازدهم دروس عمومی هیچ ربطی به رشته ندارع مثلا رشته تجربی عربی به چه دردش میخوره دینی ب چه درد میخوره چه ارتباطی داره اصلا از لحاظ سخت شدن یا آسون شدن کنکور هم بگی باز فرقی ندارن شرایط برای همه یکسان هست 

هعیییی اجرا هم نشه دیگه پیر شدم توان ادامه دادن ندارم

کنکوری بودید ؟

تف ب کنکور واقعا 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
باباچتونه شما ها یه تصمیم درست حسابی هم که تو این مملکت گرفته شده شما لغو کنین آخر سر

ببین اولین ایراد این طرح اینه که شماامتحان نهایی رو که میدید معلوم نیست سلیقه مصحح ها تو منطقتون چطور باشه 

بعد خیلیا الان معدل بالا هستن وسالهای پیش که اصلا حرفی از تاثیر معدل نبود قاعدتا امتحان نهایی ها راحت تر بودن 

الان شما اگر بری برای ترمیم معدل مطمئن باشه امتحان نهایی ها مثل گذشته راحت نخواهد بود 

نه عزیزم نه دهمم نه یازدهم دروس عمومی هیچ ربطی به رشته ندارع مثلا رشته تجربی عربی به چه دردش میخوره ...

اگر سخت بشه برای همه سخت میشه آسون هم بشه برای همه آسون میشی در نهایت رتبه ای رو میگیری که در حدس هستی کسایی که از تو بیشتر بلدن چه سخت باشه کنکور چه آسون رتبشون از تو بهتر میشه فرق ندارع واقعا

نه عزیزم نه دهمم نه یازدهم دروس عمومی هیچ ربطی به رشته ندارع مثلا رشته تجربی عربی به چه دردش میخوره ...

شیمی و فیزیک ب چه درد پزشک میخوره؟ مثلا میخواد بشینه وسط عمل تندی حساب کنه؟؟ ربطی نداره این ی آزمون ورودی هست با چندتا درس همین آزمون ورودی

ن بابا اینا دیگه نقشه هاشونو ریختن تو پشت بودی؟ من پشت بودم اتای کنکور را به لقایش می‌بخشم خسته شدم ...

نگوو🥺 آره پشتم ، ینی دیگه نمیخونی ؟ چه رتبه ای آوردی؟ 

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
ببین اولین ایراد این طرح اینه که شماامتحان نهایی رو که میدید معلوم نیست سلیقه مصحح ها تو منطقتون چطو ...

خب آخه درستش هم همینه به جای کنکور امتحان نهایی مرتبط با درس عمومی رو سخت تر کردن خب قاعدتاً وقتی از این دروس جزو کنکور محسوب نشن دیگه باید نهایی سخت تر بگیرن من فقط مشکلم اینه زودتر تصمیمات شوند رو نهایی کنم تکلیف معلوم بشه کسی که کنکور داره باید بدونه برنامه‌ ریزی کنه