2777
2789
عنوان

رنگ مو و ابرو

413 بازدید | 7 پست

سلام خانما به نظرتون اگر کسی موهاش مشکی باشه بعد بخواد ابروهاشو یکی دو درجه روشن تر کنه به نظرتون زشته؟ آخه من نمیتونم موهامو رنگ کنم ولی ابروهامو دوست دارم رنگ کنم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی بهم اعتماد به نفس دادی😁❤

ولی اسی رنگ بده سفید می کنه خراب میکنه اصلاً سمتش نری خوبه موهای منو که گند زد کم پشت سفید و نازک شد 

یعنی مقصرش خودم بودم 

اطلاعاتم کم بود دیدم همه رنگ می کنن منم رنگ کردم الان مثل سگ پشیمونم

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
من خودم خدادادی ابروهام مشکی موهام دو س درجه روشن تره  برعکس اون چیزی ک تو میخای😂

اره طبعیش اینجوریه که رنگ ابرو باید از رنگ مو تیره تر باشه... واسه همین پرسیدم میترسم زشت بشم😁

عزیزم با چن بار رنگ کردن موهات اونجوری شده؟؟  منم دوس دارم رنگ کنم

باور کن همون بار اول گند زد نازک شد اصلاً آدم از اول سمت رنگ نره بهتره تازه سرطانزا هم هست دوست داری رنگ گیاهی بگیر عطاری های خاص دارند یه کم باید بیشتر بمونه تا بگیره 

هندی و حنا مشکی و... همه شیمیائیند و بسیار مضر هیچ فرقی با رنگ موی شیمیائی ندارند

ولی بگردید رنگ موی گیاهی پیدا میشه ایرانی هست بدون مواد شیمیائی

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد